SRETNE VIJESTI

NJIHOVE SU OBITELJI OVE GODINE POSTALE BOGATIJE ZA JEDNOG ČLANA Prinove koje su stigle u domove slavnih

 Facebook

I ove godine u obitelji brojnih slavnih parova stigle su prinove i tako svojim roditeljima ispunile najveće želje.

Početkom veljače Matijana Batinić carskim je rezom rodila djevojčicu Enu. Kćerkicu je dobila sa suprugom Matejem Pašalićem. Ime za svoju djevojčicu par je odabrao u posljednji trenutak. Birali su između tri imena.





Malo ranije se rodila, slatka, glatka, mekana i mirisna... velika je spavalica na svoju mamu... U nekoliko dana...

Posted by Marijana Batinić on Wednesday, February 4, 2015




Krajem kolovoza roditelji su postali Hrvoje Šalković i Ana Gruica. Sretnu vijest podijelili su na Facebooku, a nisu skrivali koliko su sretni zbog prinove koja je stigla u njihovu obitelj. Par je dobio sina kojemu su dali ime Marat Ivan.

Helena Minić i Dalibor Matanić početkom kolovoza postali su roditelji malene Lole. Par se vjenčao prošle godine u crkvi Sv. Fške kraj Vodnjana.

Jelena Veljača u prosincu je rodila djevojčicu Lenu. Kćerkicu je dobila sa suprugom Draženom Čučekom. Iako je u prvom tromjesečju morala mirovati, glumica je zadnjih dana trudnoće često šetala centrom grada i uživala u društvu prijatelja.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Darijo Srna, i njegova supruga Mirela, u lipnju ove godine dobili su sina Karla. Par već ima 4-godišnju kćer Kasju.

U lipnju je sina dobio i Dejan Lovren. Njegova supruga Anita sina Josipa rodila je u lipnju. Nogometaš se supruzi statusom na društvenoj mreži zahvalio na svemu. Poručio joj je da je predivna i hrabra majka te da svim ženama skida kapu do poda.





A photo posted by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on Dec 10, 2015 at 1:25pm PST





U obitelj Milice i Damira Urban dječačić je stigao sredinom lipnja ove godine. Milica je tijekom trudnoće morala mirovati, no suprug joj je cijelo vrijeme bio velika pomoć i podrška.

I život Anje Alavanje Romac ispunio je još jedan dječačić. Voditeljica je drugog sina rodila u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh. Sa suprugom Željkom već ima trogodišnjeg sina Jakova.

U svibnju ove godine prvo dijete rodila je Žanamari Perčić. Pjevačica je na svijet donijela djevojčicu Gabrijelu. Nije skrivala da jedva čeka roditi svoje prvo dijete. Rodila je u splitu, a tijekom trudnoće je dijelila fotografije trudničkog trbuščića.

Mark Zuckerberg i supruga Priscilla dobili su kćerkicu. Osnivač Facebooka ubrzo nakon rođenja djevojčice Max putem ove društvene mreže obavijestio je da će tijekom života donirati 95 posto dionica Facebooka koje on i supruga posjeduju, a koje su danas vrijedne oko 45 milijardi dolara.

Facebook

Početkom prosinca Kim Kardashian i Kanye West dobili su sina. I ovoga puta iznenadili su odabirom imena, kao što je bio slučaj i kod njihove kćeri North. Sina su nazvali Saint.

Još jedna kraljevska beba, ona princa Williama i Kate Middleton stigla je na svijet početkom svibnja. Par je djevojčici dao ime Charlotte.

Svoje prvo dijete ove su godine dobili i Justin Timberlake i Jessica Biel. Tata je rođenjem sina bio osuševljen. Dječak je dobio ime Silas Randall.









I supruga Aleca Baldwina ove je godine rodila drugo dijete, sina Rafaela. Hilaria i glumac imaju i djevojčicu Carmen koja je u kolovozu proslavila drugi rođendan.

Roditelji su postali i Ryan Reynolds i Blake Lively. Dijete je stiglo nešto prije termina, no porod je prošao u redu. Blake je često isticala kako jedva čeka postati majka.

Shakira i Gerard Pique u veljači su dobili drugog sina kojem su dali ime Sasha. Prvu fotografiju dječaka podijelila je na internet stranici Unicef World Baby Shower koja pomaže siromašnoj djeci diljem svijeta.





Sasha and Daddy - to see full pic visit www.worldbabyshower.orgSasha y papá - para ver la foto completa visita www.worldbabyshower.org/es

Posted by Gerard Piqué on Friday, February 6, 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:52