ŠTO SU IM PRIPREMILI?

NJIHOV DAN ŽENA Šuput se oduzela zbog prezgodnog Brazilca, a Barbari iz Big Brothera stiglo je iznenađenje točno u ponoć, o čemu je riječ?

 Instagram

Povodom Dana žena Maja Šuput je svim pripadnicama ljepšeg spola putem Instagrama uputila poruku koju je napisala uz fotografiju za koju je pozirala u zagrljaju zgodnog Brazilca.

- Što se mene tiče mi smo u vezi. Upoznala sam @rafaelporphirio u Brazilu prije desetak dana na snimanju spota. Izabrala sam ga iz kataloga modela. Kad je ušao u prostoriju ostala sam šokirana njegovom ljepotom. Dakle on je prokleto zgodan. Ljepši je nego na slici. Ja sam se toliko oduzela da ga nisam mogla pogledat u oči, a kamoli se opustit i krenut opušteno snimati - započela je pjevačica svoju priču.

Instagram

Dodala je da smijeha na snimanju nije falilo.

- Ja sam se samo smijala i govorila svojima u ekipi da ne mogu, da se sramim. Ja da se sramim??? On s druge strane je stalno ispitivao prevoditeljicu jesam li ja zadovoljna njegovim izgledom. Kao mala djeca. On nesiguran, ja se sramim. Nakon pola sata morali smo glumiti par koji se grli, ljubi, voli ... - napisala je Maja i nastavila:

- Brzo smo se uspjeli opustiti. Preuzeo je inicijativu i ozbiljno dobro odradio sve što su redatelji tražili. Ova slika nastala je usred snimanja i ja sam sam samo ponavljala: 'Što se mene tiče mi smo u vezi'. Ekipa se naravno smijala, a njemu smo sve morali prevoditi jer ne govori engleski. Eto, šta ti je zivot. Sporazumijeli smo se jezikom a nismo mogli riječima. Bio je to savršen dan. Od tada mi ova slika stoji na zaslonu telefona. Čuvala sam je sebično za sebe. Ali danas kada je Dan žena poželjela bih svakoj od vas barem jedan ovakav dan, barem jednu ovakvu uspomenu jer ne crvenimo se ko klinke prečesto, ne osjećamo mrave u trbuhu svaki dan i ne grlimo ovakve likove dva puta u životu. Sretan vam DAN ŽENA i od srca vam želim jednu ovakvu brazilsku priču. Volim vas koke - poručila je pjevačica u svom stilu.

Osim nje, svojom se čestitkom za Dan žena pohvalila i Barbara Šegetin, bivša sudionica reality showa Big Brother. POdijelila je fotografiju i poruke koju je dobila točno u ponoć, a sve koji je prate pitala je mogu li pogoditi od koga je čestitku dobila. Svi su odmah shvatili da je riječ o Ervinu Mujakviću koji očito ne odustaje od namjere da osvoji svoju simpatiju. Pa evo što je Ervin spremio Barbari:

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:36