SVE ZA DRAGU

NJEGOVA LJUBAV NEMA GRANICA Ashton kupio Mili prsten koji vrijedi milijune

PITTSBURGH, PA - SEPTEMBER 22: Ashton Kutcher and Mila Kunis look on from the sidelines before the game between the Chicago Bears and the Pittsburgh Steelers on September 22, 2013 at Heinz Field in Pittsburgh, Pennsylvania. Justin K. Aller/Getty Images/AFP
 Justin K. Aller / AFP ImageForum

Ashton Kutcher i Mila Kunis u vezi su od 2012. godine, a već neko vrijeme se nagađa kako Ashton planira zaprositi svoju curu.

Američki mediji sad pišu da je Ashton još jedan korak bliže tome jer je za svoju voljenu naručio prsten od 2,9 milijuna dolara.

Riječ je o vrlo rijetkom dijamantu koji će se nalaziti na njezinom zaručničkom prstenu.

'Ashton uskoro planira zaprositi Milu, već je pitao za dopuštenje njezinog oca kad su nedavno bili na svadbi Milinog brata. Kad je dobio dopuštenje, odmah je naručio i dijamantni prsten', piše časopis Closer.

Prsten će imati čak 25 ružičastih dijamanata, a dizajnirat će ga Arpita Navlakha, slavna dizajnerica nakita.

Podsjetimo, par je tek nedavno na Instagramu objavio zajedničku fotku. Ashton je objavio na svom Twitteru fotografiju kako se njih dvoje ljube. 'Selfie' je snimljen u Memphisu ispod neonskog znaka. Zanimljivo je i to da je ovakva fotka objavljena tek nakon što je i službeno Ashton razveden od Demi Moore.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 01:51