VELIKI USPJEH

NIVES PLAKALA ISPRED GARDEROBE 'Licemjeri, gdje ste sada? Jedva čekamo da nam opet dođe u Lisinski!'

 Mario Drausnik

Nives Celzijus sinoć je trijumfirala na obljetničkom koncertu prve godine glazbene karijere u rasprodanoj zagrebačkoj dvorani Lisinski. U više od dva sata programa publiku je zabavljala veselim pjesmama, doskočicama, ali i gostima iznenađenja.

U duetima je nastupila sa Zlatkom Pejakovićem, Mejašima, Alkom Vuicom te Le Zbor-om i tamburaškim sastavom Petica. Uz pratnju atraktivnih plesača koreografa Igora Barberića i Tihane Strmečki, koncert je otvorila svojim najvećih hitom 'Karanfili', pobjedničkom pjesmom prošlogodišnjeg CMC festivala, a na kraju koncerta zajedno sa svim svojim prijateljima i gostima nastup je završila znakovitom pjesmom iz mjuzikla 'Jalta, Jalta' - 'Neka cijeli ovaj svijet'.

Presvlačila se četiri puta u glamurozne kreacije, te je izvela pet atraktivnih plesnih koreografija.

FOTOGALERIJA: Nives Celzijus u Lisinskom

Od kolega su je došli podržati Arsen Dedić, Neda Ukraden, Ivana Banfić, Giuliano, Paula i Đelo Jusić, Amir Kazić Leo kao i čuveni skladatelji Neno Ninčević, Branimir Mihaljević, Denis Dumančić, Rajko Dujmić, Fayo, a na kraju koncerta su je ispratili dugotrajnim aplauzom.

- Čestitam Nives Celzijus što je usprkos svim licemjerima koncert odradila na zavidnom nivou. Dvorana je bila rasprodana, a ja ne pamtim kad sam vidio toliko novinara, fotografa i kamera u rasprodanoj dvorani. Što se tiče dvorane Lisinski, ja kao ravnatelj, jedva čekam idući koncert na kojem ćemo je ugostiti, istaknuo je ravnatelj dvorane Lisinski Dražen Siriščević nakon koncerta predajući Nives buket cvijeća.

Čestitkama se pridružio i Miro Tabak, izvršni direktor najvećeg hrvatskog diskografa Croatia Recordsa koji je Nives na kraju koncerta također darivao cvijećem i najavio joj veliku podršku u daljnjem nastavku karijere.

A tek po povratku u garderobu, Nives se rasplakala od sreće zbog reakcija publike. Dočekalo ju je pedesetak buketa, bombonijera, plišanih igračaka, čak i nekoliko rukom pisanih pisama podrške.

- Bravo Nives, čestitam cijeloj ekipi na maestralnom koncertu, istaknula je po odlasku Neda Ukraden, a ni estradni lisac Zlatko Pejaković nije štedio komplimente na račun mlađe kolegice.

Jutro nakon koncerta, Nives se probudila uobičajeno u sedam sati ujutro iako je spavala svega nekoliko sati.

- Priznajem da sam imala tremu, ali već nakon prve pjesme ona je potpuno nestala. Kad vidite tako ugodnu publiku koja vas iskreno dočekuje pljeskom i povicima oduševljenja, osjetiš kako si ti tu samo za njih i meni je koncert prošao kao u snu. Rasprodanim koncertom u dvorani Lisinski pokazali smo što znači moja estradna priča i neizmjerno se veselim idućim brojnim koncertima diljem regije. Hvala vam draga moja publiko, zbog vas postojim i zbog vas ću i dalje biti ono što jesam – jedinstvena Nives Celzijus, poručila je popularna pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 21:57