BOLNE USPOMENE

NIVES O DJETINJSTVU 'Nisam odrasla u zdravoj atmosferi. Otac me zlostavljao i on za mene više ne postoji'

 Instagram

Nives Celzijus, poznata hrvatska starleta, pjevačica i spisateljica za srpski Puls otvoreno je progovorila o svom traumatičnom djetinjstvu. O svom je životu kaže često govorila iskreno. Time je priznaje mnoge šokirala, ali je shvatila kako je ionako sve samo marketing.

- Kada razmišljam o djetinjstvu, sjetim se kako sam prije svakog Dnevnika iščekivala kada će se pojaviti moja reklama za keks 'Bambi belvit'. Bila sam oduševljena što vidim sebe na TV-u. Sjetim se i kako sam se skrivala u kuhinji ispod stola i proždrljivo jela „kinderladu” iz onih velikih tegli od nekoliko kilograma. Sjetim se i trenutaka kad bih ostala s tetkom kod kuće ui uživale u 'pidžama partiju'. Izvukle bismo krevet u dnevnom boravku, spremile večeru i gledale 'Bolji život'. Ne mogu zaboraviti ni kako sam skupljala novac za put u Disneyland. To mi je bio najveći san u djetinjstvu – sjetnim glasom prisjetila se Nives najranijeg životnog perioda.

Ipak, tvrdi kako usprkos mnogim lijepim sjećanjima nije kao većina njenih vršnjaka odrasla u skladnoj obiteljskoj atmosferi što je opisala i u svom romanu „Gola istina”

- Da, otac me zlostavljao. Nije bilo govora o seksualnom, već o psihičkom zlostavljanju. No, ne želim govoriti o tom čovjeku. Što se mene tiče, ja nemam oca, ispričala je Nives za Puls.

Podsjetimo, Nives se nedavno razvela od supruga, nogometaša Dine Drpića, s kojim ima kćer Taišu i sina Leona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:13