ŠOKANTNO ISKUSTVO

Nives doživjela težak napad astme: Sestra me pronašla na podu kupaonice. Mislila sam kako živim posljednje sekunde života

'Hvala divnim radnicima hitne pomoći, koji su bili ekspresni, divni i ljubazni'
 Boris Kovačev/CROPIX

- Sestra me pronašla na podu kupaonice i odmah zvala hitnu – rekla nam je Nives Drpić o zastrašujućem iskustvu teškog napada astme otežanog napadom panike. Spisateljica i pjevačica ispričala je za Story sve o dramatičnim događanjima od nedjelje, koje je sasvim ukratko opisala i na svom Facebook profilu.

- Sinoć sam iskreno povjerovala kako živim posljednje sekunde života nakon što nisam mogla udahnuti i u cijeloj toj panici pronaći prokletu pumpicu… Moram priznati kako je to prilično gadan osjećaj… Hvala divnim radnicima hitne pomoći, koji su bili ekspresni, divni i ljubazni te me uvjerili kako ćete me i dalje morati gledati i trpjeti barem još neko vrijeme – napisala je na Facebooku atraktivna ljepotica i time izazvala brojna pitanja što joj se dogodilo.

Kako doznajemo, riječ je o astmatičnom napadaju, kroničnoj opstruktivnoj upalnoj bolesti dišnih puteva koja uzrokuje probleme pri disanju, a od koje popularna pjevačica, spisateljica i supruga poznatog nogometaša boluje otkako je bila trudna s prvim djetetom Leoneom.

ORIGINALNI ČLANAK PROČITAJTE OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:28