NIJE ZA MLAĐE OD 18

Nives Celzijus razotkriva tajne nogometaša, 1. dio: To što spava s drugima nije razlog za razvod

EKSKLUZIVNO U JUTARNJEM. Nives razotkriva tajne žena nogometaša: 'U krevetu s Cristianom', 1. dio
 Neja Markičević/CROPIX

Ja nisam tipična žena nogometaša. O.K., znam da zvuči glupo jer to jest tipičan komentar žene nogometaša, baš kao i kad nogometaš izjavi to isto. “Znam da kažu da su nogometaši glupi i isprazni, ali ja nisam tipičan nogometaš”, tipičan je stav nogometaša. Tako i njihove polovice misle: “Žene nogometaša su sponzoruše koje su ciljano posvetile život lovu i udaji za nogometaša, ali ja nisam takva”.

Ali ja stvarno nisam tipična. Ja stojim iza toga da sam ciljano ganjala baš nogometaša i sad kad sam ga ulovila, još uvijek ne mogu reći da sam ostvarila svoju misiju. I u tome se razlikujem jer rijetke su toliko ambiciozne žene nogometaša. Uglavnom se zadovolje osvojenim i ljubomorno čuvaju ono što imaju. Tipična sam jer kao i sve žene volim šoping i mrzim apsolutno sve žene nogometaša čiji su muževi poznatiji i uspješniji.

***

Razlika je što ja opet to priznajem, dok ostale glume veliko prijateljstvo, “ližu se” i ljubakaju poput najboljih frendica i prave se kako uživaju u uspjehu muževih uspješnijih kolega dok se zapravo pri svakoj tekmi nadaju da će slomiti nogu. Podržavaju eventualno one slobodne loptojurce koji i u privatnom životu jednako uspješno jure, ali za suknjama. Tada uz kave izmjenjuju sočne informacije o njihovim najnovijim pljenovima uz komentare i opis plijena: kurva, drolja, fufa, sponzoruša, droljfulja i sl.

Ja nisam takva. Priznajem da ne podnosim ni jednu ženu nogometaša. Prenaporne su mi njihove priče. Moj život je previše zanimljiv da bih se bavila tuđim, a, uostalom, mrzim što te seljanke koje su zaista seljanke i nisu baš pretjerano bistre i pametne, ni obrazovane, a boga mi ni lijepe imaju muževe bogatije od moga i troše njihove novce u neusporedivim količinama. Mrzim što su imale toliku sreću da se tako snađu u životu jer vjerojatno da nemaju svojeg platišu, bile bi siromašne i jadne. Ja sam svoju slavu stvorila bez veće pomoći muža, svojim radom i idejama.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg

Sutra u tiskanom izadnju Jutarnjeg čitajte 2. dio feljtona 'U krevetu s Cristianom'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:38