NEPROMIŠLJEN POTEZ

NINA BADRIĆ IZRUGALA SE BOLESNOJ DJEVOJCI Na prozivke novinara odgovorila: 'Nisam ja nikakva humanitarka'

Pjevačica Nina Badrić koja je osim po osebujnom glasu, poznata i kao velika humanitarka, prije desetak dana se vrlo ružno našalila i izrugala s evidentno bolesnom nepoznatom djevojkom, postavivši na svoj Instagram profil njezin 'selfie'.

Riječ je o djevojci koja, kako je vidljivo iz fotografije, najvjerojatnije nije iz Hrvatske, te očigledno boluje od poremećaja u razvoju. Sve to, zapravo, ne umanjuje činjenicu ovog gnjusnog poteza same Nine Badrić, čiji opis fotografije se može protumačiti kao – “plačem od smijeha i ne mogu to gledati”, piše Antena Zadar.

Nakon što ju je novinar Antene Zadar upozorio kako je njen post zapravo sramotan i nikako poželjan za pjevačicu koja je niz puta iskazala svoju podršku UNICEF-ovim programima, nebrojeno puta sudjelovala u humanitarnim projektima i koncertima organiziranim diljem Hrvatske pa i susjednih zemalja, ista je novinara blokirala te nekoliko minuta nakon toga obrisala spornu fotografiju.

Nepunih sat vremena nakon objave teksta na Anteni Zadar kako je velika humanitarka Nina Badrić na Instagramu izrugivala bolesno dijete, glavnog urednika portala nazvala je sa skrivenog broja, osobno, Nina Badrić, tražeći objašnjenje i namjeru objavljivanja priče.

Međutim, na traženje da objasni zašto je spornu fotografiju postavila na svoj Instagram profil te nakon upozorenja našeg novinara kako to isto ne priliči osobi njenog kalibra, ista je izjavila:

- Osim mene na mom Instagram profilu radi još nekoliko ljudi. Ja nisam nikakva humanitarka!, rekla je sama Nina Badrić i obavijestila urednika kako neovlašteno snima razgovor, javlja Antena Zadar.

Kazala je i kako se ona nema kome opravdavati jer je iza nje 20 godina karijere i njeni prijatelji znaju da nije htjela nikoga uvrijediti.

U međuvremenu je glasnogovornica Nine Badrić najavila očitovanje priopćenjem srpskom Kuriru, no ne i Anteni Zadar, iz čega je vidljivo, piše taj portal, kako je spomenutoj pjevačici srpsko tržište puno važnije od hrvatskog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 22:23