KREĆU EMISIJE UŽIVO

NIKOLINA PIŠEK PRIDRUŽUJE SE ANTONIJI BLAĆE U X-FACTORU 'Emotivna sam, veselim se izazovu!'

 Facebook

„X Factor Adria“ ulazi u najuzbudljiviju fazu natjecanja – emisije uživo u kojima će se iz emisije u emisiju voditi prava borba za pobjedu! Prva emisija uživo je na programu već u nedelju od 21h na RTL-u, a uz dobro raspoloženi žiri, sjajnih nastupa finalista i specijalnih gostiju, očekuje nas još jedno iznenađenje: lijepa voditeljica Nikolina Pišek pridružila se voditeljskom timu „X Factora“, Aleksandru Radojičiću, Antoniji Blaće i Snežani Velkov.

Naime, Nikolina koja je nedavno postala mama po drugi put, bodrit će kandidate iza pozornice zajedno sa Snežanom Velkov.

- Sretna sam što postajem dio tima “X Factora”, s obzirom da je u pitanju regionalni projekt u kojem je esencija najvećih talenata naših prostora! – naglašava Nikolina i dodaje da joj novi poslovni izazov budi lijepa sjećanja: - Posebno sam emotivna zato što me lijepa sjećanja vežu za jedan sličan projekt koji sam radila prije nekoliko godina s gotovo istom ekipom kreativaca. Veselim se novom izazovu i sigurna sam da ćemo u “X Factoru” pronaći veliku pjevačku zvijezdu čitave regije!

Kako saznajemo, vijest da lijepa voditeljica postaje dio tima ovog popularnog formata kandidati su prihvatili sa oduševljenjem: - Drago nam je što će nam se pridružiti baš Nikolina. Sviđa nam se njezina neposrednost u razgovoru, pa smo sigurni da će nas maksimalno opustiti pred izlazak na scenu. Nije lako nastupati pred žirijem i publikom, sretni smo što ćemo iza pozornice imati baš ove dvije prelijepe dame – Snežanu i Nikolinu. Nestrpljivo čekamo nedjelju! – priznali su finalisti “X Factora”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 23:14