NAKON RASTAVE

Niko Kranjčar nakon puna dva mjeseca vidio svoju kćerkicu Loree. Bio je to dirljiv susret!

 Drago Sopta / CROPIX

Otkako se njegova supruga Simona iselila iz zajedničkog doma u Londonu, nogometaš Niko Kranjčar nije vidio svoju mezimicu. Dirljivi trenuci između tate i kćeri dogodili su se prošli tjedan, nakon dva mjeseca, piše Story.hr.

Kad je prošloga tjedna stigao iz Londona u Zagreb, gdje ga čeka višetjedni oporavak zbog ozlijeđenog desnog koljena, naš nogometni reprezentativac Niko Kranjčar nije skidao osmijeh s lica. Unatoč tomu da je pred njim zahtjevan put do ozdravljenja, koji uvjetuje i Nikin početak priprema za nadolazeće Europsko nogometno prvenstvo s našom nogometnom vrstom, dolazak u rodni grad za njega je u prvom redu značio dugo iščekivan susret s jednogodišnjom kćerkicom Loree.

Naime, kako doznaje Story, svoju djevojčicu tata nije vidio više od dva mjeseca zbog čega je njihov susret bio i više nego dirljiv.

Podsjetimo, nakon što se zbog višemjesečne bračne krize Nikina uskoro bivša supruga Simona iselila iz zajedničkog doma u Londonu te se s Loree vratila u dom svojih roditelja, Niko je ostao uskraćen za zajedničke trenutke s mezimicom, piše Story.hr .

Upravo je zato ovaj dolazak u Zagreb dodatno razveselio našeg nogometaša i motivirao ga za oporavak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 20:05