RASKOŠNA PROSLAVA

NIJE ONA NIŠTA GORA: ISKEŠIRAT ĆE 20.000 EURA? Nikolina će rođendan kćeri slaviti u hotelu gdje je Sevka imala svadbu

Točno prije 365 dana u ovaj trenutak došla si na svijet i postala centar našeg svemira. Nismo ni sanjali koliko ljubavi stane u dva i pol kilograma bebe. Želimo ti da ti svijet bude veliki poligon za igranje, da u životu srećeš samo dobronamjerne ljude, da svojim osmijehom mijenjaš svijet na bolje, da budeš sve što poželiš, a mi ćemo svim silama nastojati da nikada nemaš razlog za strah. Malo je reći - volimo te, bubice, Nikolina Ristović na Facebooku je podijelila status posvećen svojoj kćeri.

Voditeljica i njezin suprug Vidoje Ristović za subotu spremaju veliku proslavu povodom prvog rođendana njihove kćeri Une, piše srpski Alo.





Točno prije 365 dana u ovaj trenutak došla si na svijet i postala centar našeg svemira...Nismo ni sanjali koliko...

Posted by Nikolina Pisek on Wednesday, December 2, 2015




Nikolina je goste je pozvala u beogradski hotel Crowne Plaza u kojem su Severina i Igor Kojić nedavno slavili svoje vjenčanje sa skoro 600 uzvanika.

Nikolina i Vidoje imat će oko 100 gostiju, a par će za zabavu izdvojiti 20 tisuća eura, to jest 152 tisuće kuna.

- Nikolina je angažirala agenciju koja sa bavi dekoracijama kako bi od sale gdje će obilježiti prvi rođendan njihove kćeri napravili bajku. Goste će zabavljati Martina Vrbos, a bit će poslužena jela po želji, od bifteka do morskih specijaliteta. Torta će biti napravljena po motivima iz priče o Pepeljugi - rekao je izvor.

Očekuje se da će na rođendan doći dosta poznatih osoba među kojima će, kako piše Alo, biti i Tony Cetinski, no Nikolina je rekla kako popis uzvanika još nije gotov.

- Spremamo ručak za prijatelje i malu zabavu - rekla je Nikolina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:31