TEŠKO RAZDOBLJE

'NIJE MI NIMALO LAKO, ALI MORAM PRIHVATITI OVU TUŽNU VIJEST' Ava Karabatić otvorila je dušu i priznala nešto što je tišti

 Facebook

Nakon što su se srpski mediji raspisali o rastavi njezinih roditelja, Ava Karabatić cijelu je priču odlučila sama komentirati i potvrditi na Facebooku.

Kako je rekla i objasnila, odlučila je otvoriti dušu, a to najbolje radi dok piše.

- Većina ljudi danas ima površne ideje o tome kako se moralo živjeti. Mrzim tu riječ 'morati' i zato zauvijek je izbacimo iz rječnika. ta riječ je za mene slična zatvoru .Svaki put kad kažemo 'moram'... sebe ili druge tjeramo u laž.

Nikad nisam živjela u zabludi, laži pa ne želim ni sada. Dovoljno sam prepreka u životu prešla i iz svake izašla jača, snažnija, samouvjerenija.

Da, nije mi lako prihvatiti vijest da se moji roditelji rastaju nakon 29godina braka, Ali to je život... započela je Ava svoje obraćanje putem Facebooka svima koji je prate.

Nastavila je kako je uvjek radije za istinu nego labirint laži.

- Rekla sam, radije najgora istina, nego labirint laži... Ono što mogu reći je da ih oboje volim i da želim da su sretni, zdravi, ispunjeni i najvažnije da su ponosni na svoju kćer jedinicu...Nije lako, ali ja sam Vučica i nikad ne odustajem i ne smijem...Mogu reći da u pitanju nije nikakva treća osoba ni reality. Najvažnije od svega jest da ih podržavam u svemu što smatram da je normalno i da mi je njihova sreća najvažnija.. P.S. ...Odaberite biti dio kruga ljubavi..Zamislite život kako se pretvara u čudesan krug ljubavi,onda tako će i biti... - poručila je Ava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 03:41