KRAJ LJUBAVI

Nicole ostavila Hamiltona jer Britanac još ne želi obitelj?

Unatoč obostranim izjavama o mirnom prekidu, glasine govore kako se par rastaje jer se Hamilton ne želi smiriti i započeti obiteljski život
 Sipa

Zvijezda Formule 1 25-godišnji Lewis Hamilton i svjetski poznata glazbenica 31-godišnja Nicole Scherzinger odlučili su okončati svoju dvogodišnju vezu. Britanski pilot bolida McLaren Mercedesa te američka pop pjevačica i članica grupe Pussycat Dolls, izjavili su kako se žele posvetiti svojim karijerama.

- Nicole i Lewis su se odlučili u potpunosti fokusirati na posao, no ostat će prijatelji - izjavio je njihov zajednički glasnogovornik.

Par je prohodao nakon što su se upoznali na dodjeli MTV-jevih nagrada u Münchenu 2007. godine. Nekadašnji prvak Formule 1, Hamilton, izjavio je kako je se osjećao poput 'zacopanog školarca', a Nicele je njega zvala 'srodnom dušom'.

Unatoč obostranim izjavama o mirnom prekidu, glasine govore kako se par rastaje jer se Hamilton ne želi smiriti i započeti obiteljski život.

Hamiltona, koji je prije Nicole hodao s ljepoticom Vivian Burkhardt, ove godine očekuje vrlo težak posao. Naime, na utrkama će mu probleme stvarati ovogodišnji svjetski prvak i momčadski kolega Jenson Button te povratnik Michael Schumacher.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:40