BURNE EMOCIJE

Nevolje u raju: Severina uzela Aleksandra i ostavila Milana nakon žestoke svađe u Vršcu?

Ovo nije prva svađa pjevačice i biznismena. U svibnju je navodno izbila svađa između Severine i Milana jer je Milanu smetao plač bebe
 Siniša Sunara, Nikola Vilić/CROPIX

VRŠAC - Pjevačica Severina Vučković navodno je spakirala kofere i sa sinom Aleksandrom otputovala u Beograd nakon svađe sa zaručnikom Milanom Popovićem u Vršcu.

- Do pre tri dana Severina i Milan zajedno su boravili u Vršcu u svom hotelu i sve je bilo u redu dok se pošteno nisu posvađali. S obzirom na to da je Milan vrlo oštre naravi, rasprava je kulminirala u glasnu svađu i sve je odjekivalo. Svi koji su čuli pravili su se da ne čuju i vjerovatno bi sve bilo u redu da Severini nije toliko prekipjelo da je odlučila otići. Ona je istog dana spakirala svoje i sinovljeve stvari i napustila hotel. Koliko sam čuo, vratila se odmah u Beograd, a s Milanom je prestala razgovarati, ispričao je za srpski ‘Alo!’ izvor blizak paru.

S druge strane, Severinin menadžer Tomica Petrović tvrdi kako je Severina zadnji put bila u Vršcu kada se snimao spot za ‘Italijanu’.

Ovo nije prva svađa pjevačice i biznismena. U svibnju, navodno je izbila svađa između Severine i Milana jer je Milanu smetao plač bebe, nakon čega je Severina isto uzela sina i ostavila Milana samog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 19:19