ŽELIO JE DA GA ZAPAMTE

NEVJEROJATNI ZAHTJEVI POSRNULOG VODITELJA Helikopterom su mu dostavljali cigarete, Monopoly i umak

LONDON, ENGLAND - JUNE 17: Broadcaster Jeremy Clarkson watches the match between Gilles Simon of France and Thanasi Kokkinakis of Australia during day three of the Aegon Championships at Queen's Club on June 17, 2015 in London, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
 Clive Brunskill / Getty Images / 2015 Getty Images

Kontroverzni odvjetnik u ožujku ove godine dobio je otkaz na poziciji voditelja 'Top Geara' jer je zbog nekih neslaganja udario producenta. Sam Jeremy Clarkson kasnije je priznao da je burno reagirao.

No ovaj popularni voditelj potrudio se da ga na BBC-ju itekako zapamte.

Dok je snimao zadnje epizode showa na otoku Waiheke koji se nalazi u zaljevu Hauraki na Novom Zelandu, Clarkson je imao brojne zahtjeve.

Boravio je u luksuznom resortu Waiheke Unlimited i tražio da mu se helikopterom dovozi umak, cigarete i Monopoly, popularna društvena igra.

Kako se pravdao, trgovine su mu bile predaleko da bi se sam zaputio u taj pothvat.

Vlasnik resrota požalio se kako je cijena transporta njegovih potrpština bila ogromna. Pored svega, u jednom trenutku poželio je imati i Crni Range Rover, a kada su mu ha dostavili, nikada nije sjeo u njega.

Clarkson im je u svom stilu objasnio i zašto.

- Samo sam želio gledati u njega - rekao je.

Voditelj je i inače bio poznat po suludim zahtjevima.

Dok je radio na BBC-ju uvijek mu je trebalo biti dostupno 20 boca vina i šampanjca vrhunske kvalitete. Ako mu to ne bi bilo dosta, dodatno bi dobio desetak boca pive i džina te rashlaženi tonik. Uz sve to, nikad mu nije smjelo zafaliti cigareta. U slučaju da se snimalo izvan BBC-jevog studija, bitno je bilo da ekipa bude negdje blizu McDonaldsa.

S novim voditeljem, Chrisom Evansom, 'Top Gear' kreće s prikazivanjem 8. svibnja 2016. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 16:38