VELIKA ISPOVIJED

NESRETNA LJUBAV, DEPRESIJA ILI OBOJE? Tajči otkrila zašto je na vrhuncu slave otišla u Ameriku

Zagreb, 170211.Restoran Black Rock.Press konferencija Tatiane Cameron - Tajci u organizaciji Lupa promotion povodom najave turneje najvece zvijezde pocetkom 90ih. Na fotografiji: Tatiana Cameron - Tajci.Foto: Davor Pongracic / Cropix
 Davor Pongracic / Cropix

Pjevačica koja je devedesetih godina Hrvatsku zamijenila životom u SAD-u, Tatjana Matejaš Tajči, u intervjuu za Tportal otkrila je sve o dugogodišnjoj borbi s depresijom i anksioznošću, o razlogu zbog kojeg je otišla u Ameriku na vrhuncu slave te o pjesmi s kojom će se nakon dulje diskografske stanke ponovno predstaviti hrvatskoj publici.

- Nekoliko godina je trajala faza depresije. Uz razgovore sa psihoterapeutom, puno sam čitala, okružila sam se ljudima zdrave, čvrste vjere i pozitivnih misli. Radila sam na sebi - to je jedino rješenje - priznala je Tajči koja je dala naslutiti da je jedan od razloga preseljenja bila nesretna ljubav.

- Nesretne ljubavi se dogode samo onda kad ne poznajemo ljubav prema životu koji nam je dan. Tek kad prihvatimo tu ljubav u sebi, tek onda možemo sretno voljeti i prihvatiti da smo voljeni - kazala je Tajči koja tvrdi kako ju je njezin suprug Matthew osvojio svojom hrabrošću, čvrstom vjerom, avanturističkim, kreativnim i totalno 'out of the box' duhom te poljupcem.

Tajči i njezinom suprugu bračni savjetnik pomaže da podignu kvalitetu braka na višu razinu, a najdragocjeniji savjet kojeg je od njega čula jest da treba mijenjati sebe jer tako utječemo na promjene životnih situacija i odnosa s ljudima oko nas.

- Promjena koju želimo u braku ili svijetu mora se prvo dogoditi u nama samima. Naučila sam i odličan način komuniciranja koji se pokazao vrlo efikasan u mom braku - tvrdi Tajči koja je kazala i kako je s najboljom prijateljicom iz srednje škole ostala vrlo bliska.

- Imam i nekoliko divnih prijateljstva s fanovima s kojima sam se posebno zbližila posljednjih nekoliko godina zahvaljujući internetu - kazala je Tajči koja će se nakon dulje diskografske stanke ponovno predstaviti hrvatskoj publici.

Novu pjesmu 'Uzorita' autora Lare Hajdarpašić i Gorana Topolovca otpjevala je na dalmatinskom narječju, a nakon premijere u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju, počet će kampanja IndieGoGo u kojoj će Tajči s neprofitnom organizacijom Portal Dobrote apelirati na prikupljanje novčane pomoći za gladnu djecu iz Hrvatske.

Tajči smatra kako veliki povratnički koncert u zagrebačkoj Areni nema smisla.

- Više mi se sviđa ideja manjih, intimnijih koncerata i druženja na jedan otvoreniji, direktan način - jer ja nisam od onih koji vole biti nedostupni. Volim izvrsne, kvalitetne i inspirativne glazbene događaje. Privlače me mogućnosti takvih evenata i streaming live koncerata preko interneta, kao i druženja s dragim ljudima, uz kvalitetne sadržaje - zaključila je Tajči za Tportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 09:00