IGRA SLUČAJA

NEMOGUĆE JE NEKOG DRUGOG ZAMISLITI U TOJ ULOZI Tom Hardy otkrio da uloga Fitzgeralda nije bila namijenjena njemu, već slavnom kolegi

 Screenshot

Tom Hardy, kojeg trenutačno gledamo u filmu 'The Revenant' gdje glumi uz Leonarda DiCaprija, progovorio je o ulozi Johna Fitzgeralda u spomenutom filmu.

No Hardy je u zadnjem intervjuu otkrio kako je malo falilo da ne bude dio cijele ove priče. Priznao je da je ulogu prvotno trebao dobiti Sean Penn, no igrom slučaja, on je nije mogao prihvatiti zbog drugih obaveza.

- Leo me nazvao i rekao kako stvari stoje. Sve ostalo je povijest - objasnio je Hardy u intervjuu.

Za ulogu Fitzgeralda Hardy je osvojio i svoju prvu nominaciju za Oscara ikad, u kategoriji najboljeg sporednog glumca. 'The Revenant' ima 12 nominacija za Oscara s tim da je tu i ona za najbolji film i najboljeg glavnog glumca koju je preuzeo DiCaprio.

Osim o ulozi u filmu, Hardy je proteklih dana govorio i o borbi s drogom. Iako je odrastao u savršenom obiteljskom okruženju, gdje se na odmore odlazilo u inozemstvo, a školovao se u privatnoj školi, kao tinejdžer potpuno se razuzdao.

Postao je ovisan o drogama i alkoholu, a nakon nekoliko uhićenja zbog manjih prekršaja, dotakao je dno kada je pronađen u lokvi vlastite krvi i bljuvotine u Sohou 2003. godine.

- Tada sam se ponovno rodio - rekao je Hardy.

Glumac je priznao da mu je droga umalo uništila život.

- Za malo droge bio sam spreman prodati vlastitu majku - priznao je Hardy.

Sad je već nekoliko godina trijezan.

- Sretan sam što sam još živ - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 18:02