ŠUŠKA SE

NE ŽELE ZAVRŠITI U REALITYJU 'Jay-Z i Beyonce neće doći na svadbu Kim i Kanyea'

Recording artists Jay-Z and Beyonce arrive at the presidential inauguration on the West Front of the US Capitol January 21, 2013 in Washington, DC. Barack Obama was re-elected for a second term as President of the United States. AFP PHOTO/POOL/WIN MCNAMEE
 WIN MCNAMEE

Svadba Kim Kardashian i Kanyea Westa uskoro će se održati u Francuskoj, a na svečanom događanju okupit će se brojne poznate zvijezde.

No, bliski prijatelj Kanyea, Jay Z sa suprugom Beyonce neće biti tamo. Prema pisanju britanskog The Suna, reper i pjevačica odbili su poziv na svadbu jer se ne žele medijski eksponirati po časopisima te završiti u Kiminom obiteljskom realityju 'Keeping Up With The Kardashians'.

'Jay Z bi došao tamo da se to nije pretvorilo u tako veliki medijski događaj', otkriva izvor za The Sun.

Ipak, sa svojim prijateljima će provesti medeni mjesec na iznamljenoj jahti vrijednoj 100.000 funti koje će platiti Jay Z i Beyonce kao svadbeni poklon.

'Događaj će koštati bogatstvo, a kao kruna svega bit će iznajmljena jahta od 100.000 funti', otkriva izvor.

Iako su Jay Z i Kanye bliski prijatelji već godinama, nije tajna da slavna ljepotica baš i ne može smisliti slavnu starletu. U više navrata su viđene u neobičnim susretima u kojima je Kim skakala oko Beyonce dok je nju pjevačica pokušavala izbjeći. Osim toga, šuška se da Beyonce misli da bi druženje s Kim pokvarilo sliku o njoj u javnosti, ali drži se distancirano i pristojno te izbjegava biti bezobrazna jer su im partneri jako dobri prijatelji. Stoga kad se sretnu obično kratko popričaju o djeci i ljubazno se pozdrave te odu svojim putem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:51