NETRPELJIVOST MENTORA

NASTAVAK RATA IZMEĐU TONYJA I JACQUESA Cetinski napisao pa obrisao poruku: 'Radije bih časno izgubio nego...'

Marija Nemčić, šefica Produkcije na HRT-u, prije dva tjedna zaprijetila je Tonyju Cetinskom i Jacquesu Houdeku da u slučaju još samo jednog incidenta nogom više neće kročiti na Prisavlje. I od tog trenutka između dva zaraćena mentora traje - primirje.

Ipak, nakon posljednje emisije The Voicea i velikog polufinala, čini se da Tony ipak nije uspio zadržati u sebi nezadovoljstvo glasovanjem i izborom finalista. Tako se već idućeg dana na Tonyjevom Facebook profilu 'izrodio' sljedeći status:

- Radije bih časno izgubio nego nečasno pobijedio, zato eto svom kolegi želim sreću u daljnjem radu i da shvati bit življenja i istinske sreće, ako se uspije uopće maknuti od samoopčinjenosti i svojega ja barem na jedan dan. Ali, iskreno, a ne samo na vani i za javnost, jer se to vidi. U protivnom će svaki novi ‘come back’ preko tuđih leđa uvijek ličiti na ‘come drek'.

Tony nije precizirao o kome se točno radi, ali jasno je da je aludirao na Jacquesa... U prilog tome ide činjenica da je Cetinski vrlo brzo i izbrisao status...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 16:32