KRAJ NAKON 9 GODINA

NAPOKON ZNAMO KAKO SVE ZAVRŠAVA Emitirana zadnja epizoda serije 'Kako sam upoznao vašu majku'

Nakon 208 epizoda televizijska serija TV kuće CBS 'Kako sam upoznao vašu majku' završila je u ponedjeljak otkrivanjem identiteta žene o kojoj je svojoj djeci devet godina pričao glavni lik Ted Mosby
 Fox

Tijekom čitave završne sezone u seriji su se pojavljivale naznake tko bi mogla biti majka, no unatoč tomu devetogodišnja priča koju je Ted Mosby pričao svojoj djeci završila je s puno iznenađenja, piše CNN.

Glumac Josh Radnor koji je igrao Teda susreće majku Tracy koju igra glumica Cristin Miliot po kiši na peronu nakon što se njegovi prijatelji Barney i Robin vjenčaju.

Ted i Tracy u braku dobiju dvoje djece kojima Ted i priča svoju priču o tome kako je upoznao njihovu majku. Međutim, fanovi tek u toj epizodi saznaju da je Tracy preminula šest godina ranije te im Ted priča priču kako bi im objasnio da je između njega i Robin ponovno zaiskrilo.

Klinci potom motiviraju tatu da ide ponovno osvojiti srce tete Robin te on dolazi ispred njezine zgrade.

Tvorci serije Carter Bays i Craig Thomas kažu kako su odlučili kakav će biti zaplet posljednje epizode još prije devet godina.

U seriji su gostovale zvijezde poput Britney Spears, Jennifer Lopez i Katie Holmes.

Glumci koji su devet godina igrali likove Teda, Lily, Barneya, Robin Scherbatsky i Marshalla rastali su se uz puno suza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 11:37