SRETAN I RELAKSIRAN

NAKON SUICIDA DJEVOJKE VEĆ SI NAŠAO DRUGU? Mick Jagger na terasi hotela uživao sa zgodnom brinetom

Nova veza iznenadila je Mickove obožavatelje jer je posljednjih mjeseci bio u lošem psihičkom stanju

Sir Mick Jagger, 70-godišnji pjevač grupe The Rolling Stones, snimljen je na balkonu hotela u Švicarskoj kako uživa u društvu lijepe brinete, nekoliko desetljeća mlađe od njega.

Zajedničke fotografije objavio je britanski tabloid The Sun koji piše kako su Mick i nepoznata djevojka proveli cijeli prošli vikend zajedno nakon što su se u petak upoznali u jednom noćnom klubu u Zurichu. U nedjelju su ponovno viđeni zajedno. Svjetski tabloidi pišu kako se smijao i izgledao relaksirano i zdravo.

Nova veza iznenadila je Mickove obožavatelje jer je posljednjih mjeseci bio u lošem psihičkom stanju nakon samoubojstva njegove dugogodišnje partnerice L’Wren Scott. Ona si je prije tri mjeseca oduzela život u svom apartmanu na Manhattanu. Slavni pjevač bio je teško pogođen ovom tragedijom, a njegovi prijatelji i obitelj u nekoliko su navrata za medije kazali kako se brinu za njegovo psihičko zdravlje. Odmah nakon tragičnog događaja poručio je kako je 'shrvan od boli i u potpunom šoku'. Stonesi su privremeno otkazali turneju po Australiji, ali njihov glasnogovornik prije nekoliko je dana priopćio kako se ona nastavlja.

‘Proveli smo divne godine zajedno. Njezina pojava i nastup oduzimali su dah, gdje god smo došli plijenila je pažnju. No, ono čemu sam se posebno divio bio je njen talent za dizajn. Još uvijek mi nije jasno da je netko poput nje završio život na tako tragičan način', rekao je Mick.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:56