NEVOLJE U RAJU

NAKON SAMO ŠEST MJESECI Kim Kardashian i Kanye West se rastaju?

Samo šest mjeseci nakon što su se vjenčali, Kim Kardashian i Kanye West navodno se rastaju. Prema pisanju američkog časopisa In Touch, izvor blizak paru rekao je kako je kap koja je prelila čašu to što se reper nije pojavio na večeri za Dan zahvalnosti s njezinom obitelji.

'To je bila kap koja je prelila čašu, priprema se kako bi predala papire za razvod braka', tvrdi izvor za In Touch.

Kim je prema pisanju američkih medija, prije nekoliko dana viđena kako napušta ured poznatog odvjetnika specijaliziranog za razvode u Los Angelesu.

'Njezin najveći problem je što je Kanye previše kontrolira. On ne mari što je Kim uzrujana oko svega za večeru na kojoj se trebao pojaviti tijekom Dana zahvalnosti. On će nastaviti raditi ono što želi kad god želi, a to Kim predstavlja problem jer je znala kakav je i prije nego se udala za njega', navodno je izjavio bliski izvor za In Touch.

Izvor također otkriva kako se odnos repera i starlete dodatno pogoršao kad je potpisala ugovor za još jednu sezonu svog reality showa 'Keeping Up With The Kardashians'.

'Rekao joj je kako ne želi da to više radi, ali ona je prihvatila ugovor koji joj je majka dogovorila s TV kućom', tvrdi izvor.

Ipak, drugi izvor za portal HollywoodLife.com tvrdi kako par nema bračnih problema. 'Nemaju problema, Kanye samo puno radi. Kraj je godine, na putu je kući. Sve je u redu', tvrdi drugi izvor.

No, isti portal prije samo nekoliko dana objavio je kako Kanyeovo odsustvo od obitelji pogađa i Kiminu sestru Khloe Kardashian jer reper zbog posla propušta sve velike trenutke u životu svoje kćerkice, North West.

'Nori uči govoriti, trčkara okolo, razvija se i voli biti sa svojom obitelji, a Kanyea nema', otkrio je tad jedan izvor iz obitelji Kardashian.

Podsjetimo, Kim Kardashian je ovo treći brak. Prvi put se udala za glazbenog producenta Damona Thomasa sa 20 godina s kojim je bila četiri godine u braku. Potom se udala za košarkaša Krisa Humphriesa, ali samo 72 dana kasnije podnijela je zahtjev za rastavom, a brak je okončan 2013. godine. Samo godinu dana kasnije udala se za repera Kanyea Westa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 00:38