BUNTOVNIK KORY

NAJZGODNIJI ZATVORENIK DOBIO KONKURENCIJU Napao čovjeka reketom i postao nova ženska fantazija

 Santa Cruz Police Dept.

Jeremy Meeks postao je planetarno popularan i poželjan zahvaljujući njegovoj fotografiji s uhićenja, ali sad je dobio i konkurenciju.

Novi poželjni zatvorenik je Sean Kory koji je u petak navečer, za Noć vještica iz još neutvrđenih razloga napao čovjeka teniskim reketom te završio u zatvoru u Santa Cruzu.

Uhićen je nakon kratke potjere, a njegova fotografija postala je viralni hit.

Ono što o njemu zasad otkrivaju strani mediji, da poput Meeksa već ima dosje i to iz 2008. godine kad je uhićen zbog posjedovanja marihuane.

Što se tiče Meeksa, on je još uvijek iza rešetaka te čeka kraj procesa za otpužbe posjedovanja vatrenog oružja i oružane pljačke iz lipnja.

Podsjetimo, njegovu fotografiju postavljenu na stranicama Policijskog odjela u Stocktonu i na njihovom Facebook profilu je 'lajkalo'preko 100.000 ljudi, a podijeljena je preko 13 tisuća puta.

Nakon uhićenja zbog popularnosti dobio brojne poslovne ponude, od modnih agenata, velikih modnih kuća pa sve do Hollywooda. Međutim, svoju ljepotu nije uspio unovčiti jer mu iza rešetaka nije dozvoljeno fotografiranje.

Koryju bi pak to i moglo poći za rukom jer će najvjerojatnije nakon prvog saslušanja kod suca biti pušten da se brani sa slobode.

Kory je uhićen 31. listopada

Meeks je iza rešetaka zbog optužbe za oružanu pljačku

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:14