U BOLNICI DO DALJNJEG

NAJTEŽI DANI SPAJSICE Mel B napala misteriozna bolest: 'Urliče od bolova, stanje je ozbiljno'

 Getty Images

Melanie Janine Brown (39), članica nekadašnjeg banda Spice Girls, poznata i kao Mel B i Scary Spice, bori se s misterioznom bolešću zbog koje su obožavatelji sve zabrinutiji za njezin život. Kako piše Sunday Mirror, Mel B je pod stalnim liječničkim nadzorom u bolnici, a uz njezin bolesnički krevet stalno bdije njezin uzdrmani suprug Stephen Belafonte.

Zbog svega će navodno morati otkazati sudjelovanje u velikom finalu X Factora, megapopularnog talent showa u kojemu je jedna od članica žirija.

'Stanje je ozbiljno', kratko je za Sunday Mirror izjavio njezin glasnogovornik, ne otkrivajući detalje, osim da slijede dodatne pretrage nakon kojih bi liječnici trebali odlučiti koliko dugo Mel B treba ostati u bolnici. Trenutno je smještena na odjelu 'visoke ovisnosti', što je jedna razina niže od jedinice intenzivnog liječenja.

Pjevačica je i u subotu propustila X Factor, prvu finalnu večer emisije. Zamijenila ju je članica žirija iz prošle sezone Tulisa Contostavlos, dok su ostali članovi žirija otkrili razlog izostanka bivše spajsice.

Gazda cijelog projekta Simon Cowell kaže da je nazvao bolnicu kako bi provjerio stanje Mel B. 'Jako sam zabrinut za Mel. Želim joj što brži oporavak', izjavio je.

Izbori bliski bivšoj spajsici otkrili su da je pjevačica završila na hitnoj u četvrtak navečer te da su liječnici odmah utvrdili da je riječ o ozbiljnijem stanju, ali zasad nije otkriveno o čemu je točno riječ. Nekoliko dana prije nego je završila u bolnici, Mel je otkrila kako planira na transplantaciju rožnice s obzirom da je nakon laserske operacije prije 15-ak godina ostala slijepa na lijevo oko. Čini se da njezino trenutno stanje nije povezano s očnim problemima.

U međuvremenu je Daily Mail izvijestio da se možda radi o prsnuću čira na želucu, ali ni to nije potvrđeno. Navodno je spajsica, dok su je vozili na hitnu, urlikala od bolova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 13:29