NEMA KRAJA

NAJMRAČNIJA I NAJODVRATNIJA TAJNA CHARLIEA SHEENA Objavljen sadržaj užasnih SMS poruka koje je slao bivšoj supruzi i djeci

 Getty

Nakon što je prošle godine javno priznao da je HIV pozitivan, njegov privatni život pretvorio se u pravo rasulo. Njegova bivša supruga Denise Richards sada tvrdi da je Charlie Sheen izdao njezino, ali i povjerenje svoje djece, dviju kćeri Sam i Lole koje su zajedno dobili. Osim toga, Denise je sačuvala i neke šokantne poruke koje je Sheen slao njihovim maloljetnim kćerima, piše portal TMZ.

Naime, sudu je podnijela brojne dokumente, a u jednom od njih tvrdi kako je prema dogovoru s Charliejem nakon njihove rastave trebala živjeti u kući u njihovom susjedstvu, no Sheen je to obećanje prekršio kad je prestao plaćati svoje obaveze.

Poruke kojima se obraćao svojoj djeci navodno glase ovako: 'Ubit ću i tebe i tvoju mamu' ili 'Sretan ti Božić s tvojom gubitničkom mamom, tata ti je genijalac, a mama glupača'.

Navodno je prijetio i da će poklone koji su namjenjeni njima dati beskućnicima.

Charlie negira sve što Denise tvrdi te govori kako je sve to samo još jedan očajnički potez njegove bivše supruge kako bi se dokopala još više novca.

Navode glumca demantirao je glasnogovornik glumice.

- Denise se bori za svoju djecu. Ovo nema veze s njom ili novcem. Želi da Charlie ispuni ono što je obećao svojoj djeci - rekao je glasnogovornik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 16:36