BLISTA

NAJBOLJE ŠTO JOJ SE DOGODILO JEST TO ŠTO JU JE SUPRUG VARAO Gwen Stefani nije ni sanjala koliko će joj se život promijeniti

 Instagram

Iako su mnogi ostali iznenađeni kad se prošle godine u kolovozu pojavila vijest da se Gwen Stefani i Gavin Rosdale rastaju poslije 12 godina braka, pjevačica trenutačno prolazi kroz najbolje razdoblje svog života.

Naime, iako joj je bilo teško prihvatiti da ju je suprug tri godine varao s dadiljom, što joj je sam priznao, pjevačica je ubrzo krenula dalje sa svojim životom.

Zaljubila se u Blakea Sheltona, dugogodišnjeg prijatelja s kojim je surađivala u showu 'The Voice'.

Otkako su se počeli zajedno pojavljivati u javnosti, ne libe se reći što misle jedno o drugome.

- O moj Bože, nisam imala pojma što me čeka. Nikad ne znate što vam život nosi. Presretna sam - rekla je Gwen jednom prigodom o Blakeu.

On joj je uzvratio istom mjerom.

- Nevjerojatno je koliko se brzo životne okolnosti mogu promijeniti - zaključio je Blake.

Naime, u isto vrijeme kad je Gwen okončala svoju ljubavnu priču s Gavinom, kraju je došao i Blakeov brak s pjevačicom Mirandom Lambert.

U jednom radijskom intervjuu Gwen je bez ustručavanja izjavila da je Blake seksi, a posvetila mu je i pjesmu 'Make Me Like You'.

Blake je izlazak njezinog singla podržao njegovom objavom na Twitteru.

Gwen u zadnje vrijeme blista, a mnogi su komentirali kako se čini da je rastava najbolje što joj se dogodilo u zadnje vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 17:01