DARIO MIHELIN

MODNI GURU U UREDU PREDSJEDNICE Kolindin savjetnik za vanjsku politiku odijevanjem osvojio Tursku

 www.ankarascene.com

Dario Mihelin, dugogodišnji bliski suradnik Kolinde Grabar-Kitarović kojeg je novoizabrana predsjednica sada odabrala za svog savjetnika za vanjsku politiku, na tu poziciju dolazi iz veleposlanstva u Ankari. Tamo je kao savjetnik radio posljednje dvije godine, a osim što je došao na glas kao izvrstan diplomat, u Turskoj je zamijećen i po svom stilu odijevanja.

Tako ga je internetska stranica ankarascene.com nekoliko puta svrstavala u najelegantnije odjevene osobe s javne scene te njegove outfite objavljivala u rubrici 'Elegant of the week'.

Foto: www.ankarascene.com

- Najelegantniji ovog tjedna bio je bez sumnje Dario Mihelin, novi savjetnik u hrvatskom veleposlanstvu. Sudjelovao je na službenom eventu i izgledao je svježe i elegantno sa svijetloplavom košuljom na prugice te ljubičastom kravatom na točkice - pisao je jednom prilikom portal ankarascene.com.

Inače, Mihelin je završio Pravni fakultet u Zagrebu te magistrirao na London School of Economics. U Ministarstvu vanjskih poslova prvo je radio kao Vladin stipendist, a do 2005. bio je i savjetnik ministrice, od 2008. do kraja 2012. radio u veleposlanstvu u Washingtonu, nakon čega je prešao u veleposlanstvo u Ankari.

Foto: www.ankarascene.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 03:33