NIKAD DINAMOVAC

Mišo poručio Torcidi: Mamića poštujem, ali u meni zauvijek kuca hajdučko srce!

Rijeka, 261110.Dvorana mladosti na Trsatu. Pred punom dvoranom svojih obozavatelja svih generacija koncert je odrzao Miso Kovac.Foto: Zeljko Sop / CROPIX
 Zeljko Sop / CROPIX

ZAGREB - Dok Zdravko Mamić u radijskom eteru pozdravlja navijače “Dinama” širom Hrvatske pjevajući Mišinu “Odavno više ne plačem zbog tebe”, razočarani pripadnici “Torcide” pitaju se je li istina da njihov omiljeni pjevač postaje navijač zagrebačkog kluba, što insinuiraju pojedini mediji, prenosi Slobodna Dalmacija.

Informacije o tuzi u redovima navijača splitskih “bilih” stigle su i do pjevača koji se oporavlja od operacije srca, pa je zbog telefonskih poziva uznemirenih torcidaša odlučio javno apostrofirati kako njegovo srce oduvijek kuca za “Hajduka”.

- Zdravko Mamić je moj veliki prijatelj, cijenim ga i poštujem. Puno je kao čovjek napravio za mene, ali sam bio i zauvijek ću biti hajdukovac. “Torcida” je uvijek bila uz mene, puno mi to znači i ja ću uvijek biti uz nju. Mediji navode vodu na svoj mlin - kazao nam je Mišo i dodao kako ni u jednom trenutku nije bio razočaran potezima navijača “Hajduka”, za razliku od članova Uprave splitskog kluba. Njihovo mu je ignoriranje, povrijeđeno će, teško palo...

Ignoriranje Uprave Hajduka

- Kad sam završio u bolnici, nitko me nije nazvao iz Uprave “Hajduka”, dok mi od “Torcide” svakodnevno stižu dobre želje i riječi podrške. “Hajduk” i “Torcida” su u mom srcu i zauvijek će biti tako - poručio je Mišo Kovač, čiji je euforični prijatelj Zdravko Mamić uz njegove hitove slavio “Dinamov” ulazak u Ligu prvaka.

Mamić je uoči utakmice u Švedskoj Mišu iznenadio i telefonskim pozivom iz Malmöa, zapjevavši mu tom prigodom s društvom “Ako me ostaviš”, te ujedno poručio javnosti kako će “Dinamov” prolazak u Ligu prvaka posvetiti pokojnom ocu i legendarnom pjevaču koji je njegov najveći životni uzor.

Prvi čovjek “Dinama” nedavno je ustvrdio kako iz druženja s Mišom crpi snagu i inspiraciju, te ga često posjećuje u toplicama. Glazbeni miljenik “Torcide”, rekao je za Slobodnu Dalmaciju , uvijek najpreciznije prognozira rezultat.

Mišo je pak Mamićevu posvetu zbog “Dinamova” prolaska u Ligu prvaka doživio kao iznimnu čast, ali u njemu, naglasio je, zauvijek kuca hajdučko srce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 02:58