TV VODITELJICA

MIRNA MARAS NE SKRIVA SREĆU 'Jako zadovoljna kao Loto djevojka. Još sam zaljubljena'

Prije deset godina bila je hostesa Bingo showa, sad je u ulozi koja je nekad pripadala Suzani Mančić. U slobodno vrijeme peče palačinke sinu Niki

Povratkom na male ekrane kao Loto djevojka Mirna Maras se zapravo vratila na već poznati teren. Tako barem kaže. Naime, prije deset godina pojavila se u Bingo showu kao hostesa, a danas u igrama na sreću nastupa kao voditeljica.

- Loto je vrlo kratak televizijski format koji ide uživo i zato je vrlo zahtjevan. Nema mjesta greškama - kaže. Iako je nekada Loto djevojka bila jedna od slavnijih televizijskih ličnosti, poput primjerice Suzane Mančić, Mirna kaže da su to možda ipak bila neka druga vremena.

- Ali ja sam jako zadovoljna kao Loto djevojka i baš me veseli taj posao - dodaje uz smijeh. U posljednje vrijeme se dosta bavi svojim portalom mami.hr koji je posvećen bebama i mamama.

- Osim toga, vratila sam se u školske klupe i upisala Londonsku školu za PR i upravljanje reputacijom - otkriva. Ovih dana se Mirna pojavila i u ulozi modela u jesenskoj kampanji domaćeg brenda Arileo. Kako i privatno nosi njihov dizajn, tako je i spontano došlo do suradnje brenda i jednog od lica iz showa “Nad lipom”.

Mirna Maras sa sinom Nikom najviše voli provoditi vrijeme u parku ili u druženju s prijateljima. - Niko jako voli pomagati u kuhinji pa mi je glavni asistent dok kuham. Tada uživa. A najviše ga veseli kad pečemo palačinke - otkriva zgodna mama kojoj su među kućanskim poslovima najmrži peglanje i pranje suđa, ali zato voli usisavati.

A na pitanje o ljubavi odgovara zagonetno.

- Još sam zaljubljena. Zaljubljena sam u svaki novi dan koji si pokušavam uljepšati što je više moguće - zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 20:25