VIJESTI IZ BB KUĆE

MIRJANA OPET IŽIVCIRALA STANARE 'Reže stidne dlake kuhinjskim škarama, izbacila bi je preko krova. Ona je životinja!'

 youtube screenshot

- Jesmo li mi svi ludi, a ova jedna životinja najpametnija? - pitala se sinoć Rada u Kući Velikog Brata i potaknula raspravu o Mirjaninom ponašanju.

Sestre Tina i Barbara gotovo u glas odgovorile su kako su životinje dobre i pozitivne, a Mirjana nije čak niti to.

- Ja ću ti reći da je ona jako pametna i iako ima tek 22 godine iskustva, nastupa kao da ima 44. Ali je neiskrena - dodao je Nirmal kojeg je Mirjana poslije dobro 'oprala' rekavši da je on isto samo uvrijeđen jer od nje nije dobio što želi. Misleći pritom na seks.

- Ja se slažem da je pametna, ali se ovdje pravi kao da nije pametna. Ponaša se kao dijete. Ja bi ju izbacila preko krova - oštro je nastavila Rada i koja joj zamjera i to što je stidne dlake rezala škarama kojima se koriste svi ostali u Kući, a koriste se i u kuhinji.

Tina je prokomentirala kako Mirjana nije uopće iskrena te da igra igru – kada nekoga povrijedi, misli da se može izvući malim znakom pažnje, a pritom misli na čestitku Zoričinoj kćeri, ili dvije pive koje je sakrila za Barbaru.

Također, Mirjana se obratila svima koji je prozivaju što se sada ne svađa sa Zoricom. Nazvala ih je ljubomornima, te je u inat svima poljubila Zoricu, koja time nije bila oduševljena, prenosi RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 15:34