VELIKA ZVIJEZDA

MILJENICA CIJELE HRVATSKE KOJA JE POKORILA AMERIKU Skromna Mia za Jutarnji: Bilo je super, ali ne volim kada se netko pravi važan...

 Screnshot YouTube

Mia Negovetić, jedina glazbena zvijezda u Hrvatskoj čiji talent i glas nitko ne osporava, osvojila je i Ameriku. Pobjednica prve sezone RTL-ova showa Zvjezdice u noći s nedjelje na ponedjeljak nastupila je na NBC-jevu showu “Little Big Shots”.

U talent showu Ellen DeGeneres i Stevea Harveyja namijenjenom talentiranoj djeci od tri do 14 godina Mia je otpjevala “Listen” i glasom pokorila cijeli svijet, no taj je uspjeh 13-godišnja curica iz Rijeke - prespavala.

- Epizoda u kojoj je Mia nastupila na NBC-ju emitirala se u ponedjeljak rano ujutro, jedan sat iza ponoći po našem vremenu, pa je nastup naše kćeri na televiziji pratio samo moj suprug Igor. Otišla sam na spavanje jer sam morala u ponedjeljak rano ustati zbog poslovnih obaveza, a Mia i njezina mlađa sestra Lana (7) također su prespavale taj nastup. Iskreno, ne znam je li Mia dosad uopće pogledala snimku, trenutačno je u gradu s prijateljicom - kazala nam je u ponedjeljak oko podneva Kristina Negovetić, mama male zvijezde kojoj slava nije udarila o glavu.

Jer, Mia, čiji su nastup američki producenti izdvojili kao jedan od najboljih trenutaka večeri druge epizode showa i najavili ga riječima: “Tinejdžerica iz Hrvatske koja je ‘ubila’ Beyonceinu pjesmu”, na sve što joj se zbilo u SAD-u skromno kaže: - Bilo je super, ali sigurno se zbog toga neću umisliti. Ne volim kad se netko pravi važan - kaže Mia, a njezin tata Igor dodaje: - Ljudi u publici i u produkciji bili su oduševljeni Mijinim nastupom na Little Big Shoots, tako da nismo znali kako im zahvaliti na predivnim komentarima. Zahvalio bih i ljudima u Hrvatskoj koji već dulje uglavnom zaista pozitivno reagiraju na Mijine uspjehe - kaže Igor Negovetić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 12:38