JET SET SKANDAL

MILIJUNAŠI NAKON VJENČANJA GODINE U DUBROVNIKU OSTAVILI DUGOVE? 'Radi se o značajnom iznosu'

Dubrovački mediji otkrivaju kako su poznati američki milijunaši nakon svadbe otišli kući, a svoje račune nisu podmirili.
Dubrovnik, 060614.Milijunasica Fabiola Beracasa, pokcerka milijardera Randolpha Appersona Hearsta, i investicijski bankar Jason Beckman danas u Dubrovniku izricu svoje sudbonosno Da. Ceremonija se odvijala u Sponzi, ispred koje je mladozenja docekivao uzvanike. Na fotografiji: Fabiola Beracasa i Jason Beckman s djetetom.Foto: Niksa Duper / CROPIX
 Niksa Duper / CROPIX / CROPIX

Oštećeni vlasnici firmi koje su radile kao podizvođači na 'vjenčanju godine' održanom u lipnju u Dubrovniku, a među njima su Ivica Sliško, vlasnik tvrtke Sliško d.o.o. i Igor Dražić, vlasnik tvrtke Eldra d.o.o. za Dubrovački dnevnik su progovorili o dugovima koje je za sobom navodno ostavio bogati bračni par.

- Denis Wohlfarth mi je platio samo avans, a ostatak, dakle oko polovicu iznosa nije nikad. Nisu nam plaćeni ni dodatni troškovi koje smo imali. Riječ je o značajnom iznosu, ali ne bih u detalje o tome – rekao je za Dubrovački dnevnik Sliško, koji kaže kako se vlasnik Četiri D javi 'tu i tamo' i da su se pokušali i dogovoriti s njime svi zajedno, ali bez uspjeha.

FOTOGALERIJA: Milijunašica Fabiola Beracasa i investicijski bankar Jason Beckman su u Dubrovniku izrekli svoje sudbonosno Da.

- Sad nas izbjegava. Znam ga cijeli život i na žalost nismo ni ugovor potpisali jer sam išao na povjerenje – kaže Sliško te dodaje kako mu je Wohlfarth rekao da mu Amerikanci nisu platili cijeli iznos.

Bilo je problema, ali moram istaknuti da stvari nisu onakve kakvima ih gospoda Dražić i Sliško navode. Jason i Fabiola bili su iznimno korektni te njihova plaćanja vrši tajnica, a ne oni osobno. Veći dio novca je već isplaćen, štoviše jedan dio je čak stigao i u petak.

Dražić je dobio novac u tri navrata već, a Sliško je dobio najveći dio, gotovo 98 posto iznosa - komentirao je pak Denis Wohlfart za Jutarnji list. Dodao je kako su Jason i Fabiola platiti već dvije trećine duga te očekuje kako će njihova tajnica uskoro platiti i zadnji dio.

FOTOGALERIJA: Nasljednicu dinastije Hearst, Fabiolu Beracasa, snimili su fotografi Cropixa u vjenčanici dok je trajalo fotografiranje za poznati modni časopis Vogue u klausteru Dominikanskog samostana

Direktor tvrtke Eldra d.o.o koja se bavi iznajmljivanjem audio, video i rasvjetne opreme kaže kako su njemu ostali dužni oko 250.000 kuna.

Osim spomenutih tvrtki, kako saznajemo, nisu plaćeni ni mnogi pojedinci, a koji su radili kao čuvari, čistačice i slično.

Podsjetimo, u Dubrovniku su se vjenčali Fabiola Beracasa, bogata starleta, pokćerka milijardera Randolpha Appersona Hearsta, inače sina legendarnog izdavača Williama Randolpha Hearsta. Čovjek za kojeg se udala je uglađeni investicijski bankar Jason Beckman. Inače su nezaobilazan par svjetske jet set scene. Još prije spomenutog vjenčanja spominjalo se topljenje bogatstva koje je Hearst ostavio iza sebe, a za to su navodno zaslužne upravo majka i kći koje obožavaju raskošan život, što na kraju dokazuje i ova svadba.

FOTOGALERIJA: Tko je sve od uzvanika stigao na jet set vjenčanje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 06:41