BITKA ZA DIJETE

MILAN POPOVIĆ KUPUJE KUĆU U ZAGREBU 'Želi biti što bliže svom sinu'

'Milan ne želi da se i ubuduće sa sinom viđa po hotelima'
Split, 210712.Poznati sahist Gari Kasparov danas je na splitskim Prokurativama odigrao simultanku humanitarnog karaktera.Povod za ovaj dogadjaj je 100. obljetnica osnivanja Hrvatskog sahovskog saveza, a ujedno ce biti pruzena potpora akciji Sah uz skolu.Medju dvadesetak natjecatelja bili su i Petra Martic, Stipe Bozic, Igor Stimac, Severina Vuckovic sa zarucnikom Milanom Popovicem, gradonacelnik Vukovara Zeljko Sabo, gradonacelnik Kastela Josko Berket i drugi.Na fotografiji: Severina i Milan Popovic. Foto: Duje Klaric / CROPIX
 Duje Klarić / CROPIX

Srpski poduzetnik Milan Popović intenzivno traga za kućom koju bi mogao kupiti u Zagrebu kako bi bio što bliži svom sinu Aleksandru, doznaje Blic .

Popović je u Hrvatskoj pokrenuo postupak protiv svoje bivše djevojke Severine Vučković oko zajedničkog skrbništva nad njihovim sinom.

- Milan je trenutno u Hrvatskoj, gdje sa svojim sinom uživa u jednom hotelu. Budući da je sudski proces oko skrbništva u tijeku i da se točno ne zna kada će se on okončati, Milan ne želi da se i ubuduće sa sinom viđa po hotelima, pa je odlučio kupiti kuću, rekao je za Blic njegov prijatelj.

Prethodnih dana Severina i Milan su se ponovo svađali putem medija i to zbog srpske putovnice koju je Milan izvadio za Aleksandra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 05:27