JAVILA MU SMS-OM

'MILAN NIJE VIDIO DIJETE OD PROŠLE GODINE' Umjesto da ga ostavi s tatom, Severina Aleksandra odvela na skijanje?

 Goran Sebelic / CROPIX

Severina Vučković nekoliko dana je provela na skijanju s prijateljima u Nassfeldu, a prema pisanju srpskog Blica, sa sobom je povela i malog Aleksandra iako ga je trebala ostaviti s ocem.

'Milan je želio i trebao prema odluci suda otići u Zagreb tijekom vikenda kako bi bio s Aleksandrom. Međutim, prije nego što je krenuo, dobio je SMS od Severine da je njihovog sina odvela u Nassfeld na skijanje.

Pošto je Hrvatska u EU, Severini nje potrebna Milanova suglasnost da ga odvede u neku od zemalja Unije. Popović će tako dijete poslije gotovo mjesec dana pauze ponovno vidjeti u Zagrebu tek iduće nedjelje ako ga majka opet negdje ne odvede', otkrio je izvor blizak Milanu za srpski Blic.

Službeni komentari Milana i Severininog menadžera Tomislava Petrovića su izostali, jer Popović nije odgovorio na upite novinara dok Petrović nije bio dostupan.

Ni u ponedjeljak poslijepodne Severina i Milan nisu se susreli u Zagrebu na trećem sudskom ročištu oko skrbništva nad zajedničkim sinom Aleksandrom jer Milan nije došao zbog lagane viroze koju ima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:42