KONCERT U KEREMPUHU

Massimo: Publika me spašava i izvlači iz depresije

Uzalud se tražila karta više, a publika je bila potpuno oduševljena interpretacijom hitova Sinatre, Lennona, Preslyja
Zagreb, 240510.Koncert Massima Savica u Kerempuhu.Massimovi posebni gosti bili su Nina Badric i Matija Dedic. Na slici: Massimo Savic.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

ZAGREB - Osjećam se fantastično i nadam se da ćete se i vi tako osjećati jer ću vas nastojati zaraziti glazbom. Pripremili smo vam puno lipih pjesama - riječi su kojima je Massimo Savić započeo svoj acoustic live koncert u ponedjeljak u intimnoj, ali emocionalno razdraganoj atmosferi kazališta Kerempuh.

Dva i pol sata publika je uživala, prema riječima Massima, sofisticiranom tulumu. Prepuna dvorana za koju se bezuspješno pokušavalo u posljednji trenutak dobiti karta viška, pjevala je s Massimom njegove najveće hitove poput “Mi nismo sami”, “Odjednom ti” i “Sjaj u tami”.

Glazbena avantura

Jedan od najoriginalnijih muških vokala u Hrvatskoj pokazao je svoju glazbenu širinu raznovrsnim repertoarom u kojem su se izmjenjivale blues, jazz i pop pjesme, a svojom specifičnom interpretacijom hitova velikana Franka Sinatre, Johna Lennona, Charlieja Richa i Elvisa Presleyja, Massimo je u potpunosti oduševio publiku.

- Ja sam stari trtaroš i zbog treme se događaju pogreške, ali publika me spasi i digne iz depresije. Imam osjećaj da smo se tako uskladili da smo postali pravi zbor s publikom, oni su stvarno bili dodatni prateći vokali - pohvalio je Massimo fanove te priznao publici kako želi da večer bude prava glazbena avantura.

Izražaj bez agresije

Matija Dedić na klaviru je popratio Massima uz pjesmu Franka Sinatre “It Was A Very Good Year”, dok je Nina Badrić otpjevala u duetu “Stranac u noći” te priznala kako je njezin veliki prijatelj Maks odavno prestao za nju biti stranac.

- Koncert je bio predivan. Massimo je vrhunski glazbenik koji svoje emocije prenosi publici, a u njegovom izražaju nema nimalo agresije, samo ljubavi prema glazbi - izjavila je Gabi Novak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:35