LIJEPE VODITELJICE

MARIJANA BATINIĆ I NIKOLINA PIŠEK VRATILE SE NA TV Super mame na poslu 4 mjeseca nakon poroda

Lijepe voditeljice vraćaju se na najgledanije RTL-ove projekte ‘X Factor’ i ‘Ljubav je na selu’

Samo četiri mjeseca nakon poroda dvije su se lijepe poznate mame vratile na posao. Obje voditeljice. I obje gledamo na istoj televiziji - RTL-u. Nikolina Pišek, čija kćerkica Una Sofija ima pet i pol mjeseci, već više od mjesec dana radi na srpskoj televiziji B92 gdje vodi emisiju Bulevar, a od prošlog tjedna gledamo je i u showu X Factor Adria, dok Marijana Batinić, čija kći Ena ima gotovo četiri mjeseca, ovih dana snima profile kandidata za show ‘Ljubav je na selu’. Kao što su izvrsno podnosile trudnoću, tako se izvrsno nose i s prvim mjesecima majčinstva te uspješno usklađuju sve obaveze.

Primamljivi projekti

Nikoline na domaćim televizijama nije bilo tri godine. - Imam pomoć oko malene pa sam se zahvaljujući tome brzo vratila na posao - kaže nam Nikolina.

Dodaje kako je jako veseli raditi na X Factoru.

- Nemamo često priliku raditi projekte uživo, pa je privilegija raditi na ovakvim formatima. Dinamično je, spontano, nepredvidivo... - komentira. Za snimanje Bulevara uspjela se lako organizirati. Naime, kako su ta snimanja uglavnom u večernjim satima i nisu svakodnevna, nije bilo većih problema. X Factor, s druge strane, ipak zahtijeva malo više angažmana pa često na snimanja i probe potroši i cijeli dan.

Slatke brige

- Imam dadilju, a i Vidoje je tu - kaže nam Nikolina. A iako je njezina Una mirna i vesela beba te plače samo kad je gladna i kad joj se spava, poznata mama ističe da se svakom bebom treba baviti 24 sata na dan.

I Marijana ima pomoć oko svoje djevojčice. Njoj, kaže, ‘uleti’ svekrva. I suprug Matej, naravno.

Umjeren tempo

- Nisam se još vratila na posao. Ovo je, recimo, kraći izlet. Naime, snimamo profile kandidata za ‘Ljubav je na selu’. Jedan dan snimamo pa je pauza, tako da tempo nije naporan. Nema me samo nekoliko sati pa svekrva pričuva Enu. Tek se najesen vraćam s porodiljnog - objašnjava voditeljica. Kaže nam kako joj je neobično što joj odjednom svi kandidati govore ‘vi’.

- Pa nisam preko noći ostarjela. Valjda zato što sam postala majka - priča nam uz smijeh. Sve joj je, kaže, dobro organizirano pa joj posao oduzme toliko vremena kao da ode na kavu i vrati se.

- Produkcijski plan je vrlo ležeran. Vozač me čeka u osam, a u sedam mi doma dolazi vizažistica. Do podneva sam natrag. A moja Ena je spavalica, budi se oko podneva. Meni je malo naporno, ali beba ne pati - zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 04:19