DREFT FASHION WEEK

Manekenke se skidale, Doris opet ukazivala na svoje adute

Zagreb, 271109.Dreft Fashion Week.Bocarski dom.Dizajnerica Ana Kujundzic.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

Doris Vrečko, Aleksandra Grdić, Dvina Meler i Stefani Hohnjec obilježile su i drugi dan 13. Dreft Fashion Weeka.

Iako sinoć nije bilo golotinje kao prvoga dana, Doris Vrečko potrudila se da njezino bujno poprsje opet bude u prvom planu.

Ponosna manekenka prošetala je modnom pistom u haljini dizajnerice Marine Prevolšek, pošto Doris nije nosila grudnjak, ispod haljine su se vidljivo nazirale bradavice.

Nakon nedavnih snimaka s jedne modne revije gdje je Doris uslikana potpuno golih grudi, čini se kako joj pokazivanje raskošnih atributa niti malo ne smeta.

Osim poznate voditeljice, val oduševljenja izazvala je i kolekcija Martine Kamenski, koju su nosili samo muškarci. Manekeni su se prošetali ogoljenih grudi ili trbuha, noseći svjetlucave kombinacije crnih i zlatnih boja.

Članice grupe Feminem odlično su se snašle na modnoj pisti. Trojac je nosio avangardne haljine kreatorice Nine Škempe.

Dizajnerica Maja Hrastinski predstavila je neobičnu kolekciju, višenamjensku odjeću čije su mogućnosti manekenke pokazivale na samoj pisti. Jedna drugu su skidale i pokazivale kako se majica transformira u hlače, ili haljinica u majicu.

Kolekciju Mademoiselle Chi Chi otvorio je pjevač Massimo, prateći manekenke po pisti.

Jedna od najzanimljivijih kolekcija bila je ona britanskog gosta, Louisa De Gamme. Reviju su obilježile manekenke u stilu Bond djevojaka koje su na sebi imale seksi haltere, kratke haljinice i duboke dekoltee.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 10:29