DREFT FASHION WEEK

Manekenke na modnoj pisti skrivale gole grudi

Zagreb, 261109.Veceras je u Bocarskom domu odrzana prva vecer Dreft black Fashion week Zagreb. Veceras je bila "Vecer pobjednika" Modnog ormara.Na slici: kreacije Natalio.Foto : Sime Sokota / CROPIX
 Šime Šokota / CROPIX / SOKOTA

U Balonu Boćarskog doma sinoć je započeo prvi od sveukupno tri dana 13. po redu Draft Fashion Week-a na kojem su nastupili mladi dizajneri, pobjednici Modnog ormara.

Prvi dan započeo je modnom revijom pobjednice Modnog ormara, Sandrom Bolančom, kojoj je pobjedu donijela kombinacija od pet haljina futurističkog dizajna. Nakon nje na pistu su izašle manekenke s revijom dizajnerskog para Nikole Bibira i Adele Kliškić, drugoplasiranih s Modnog ormara. Njihovom linijom prevladavale su sive, crne i bijele jakne i haljine.

Najveći aplauz gledatelja ipak su dobile mlade dizajnerice Matilda Sporiš i Petra Petrišanec. Njihovi modeli nosili su neobične apstraktne sive haljine, istaknuto našminkane koje su se po pozornici kretale poput lutaka.

Svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2010. godine također je predstavila modna kuća Stefanel, dok je dizajnerica Mara Miloglav za jedinog manekena angažirala automobilističkog asa Niku Pulića, koji je od iznenađene publike nagrađen velikim apalauzom.

Osim njih na 13. Dreft Fashion Week-u predstavili su se Tatjana Grgurina Vučetić, Belezze by Zdravka Ganzer, Ivančica Pahor te Natalio Đangradović, koji je podigao možda i najviše prašine u publici jer su njegovi modeli prošetali pistom samo u hlačama dok su gole grudi skrivale služeći se rukama.

Modele su nosile bivše misice Aleksandra Grdić, Maja Cvetković, Stefani Hohnjec, Josipa Ćosić i manekenke Simona Gotovac, Dvina Meler, Lorena Ćavar i Martina Čular.

Modni događaj, dakako, okupio je i neke domaće estradne face poput Stefana Lupina, Mie Begović, Nikol Bulat , Borisa Banovića i Saše Jokovića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 07:32