ŠTO JE ISTINA?

MAJSTORICA SAMOPROMOCIJE 'Ako se Nives i posvađala s Dinom,to ne znači nužno da se razvode'

Nives Zeljković majstorica je samopromocije. Dobitnica 'Kiklopa' kojoj uskoro izlazi nova knjiga - 'Gola istina 2' - čini sve ne bi li skrenula pozornost javnosti na sebe.

Pred televizijskim kamerama Celebrity Masterchefa kuha, s tamburaškim sastavom 'Petica' snimila je pjesmu 'Karanfili' s kojom obnavlja pjevačku karijeru, nedavno je na društvenoj mreži objavila kako je pronašla četiri godine stariju sestru blizanku...

Ipak, najviše prašine podigla je vijest da se nakon devet godina braka rastaje od nogometaša Dine Drpića s kojim ima dvoje djece, osmogodišnjeg Leona i šestogodišnju Taishu.

- Unatoč neizmjernoj želji, trudu i ljubavi, koja je neosporna, nismo uspjeli spasiti naš brak. Tužna sam i ne želim više govoriti o toj temi - rekla je Nives za 'Story', a potom otputovala u Tel Aviv i isključila telefon.

- Nives je odlučila da neće demantirati neistinitu vijest o razvodu. Gdje bi došla da demantira sve što se o njoj piše - kaže Vedran Strukar, agent Nives Zeljković i nastavlja:

- Nije mi poznato da se moja štićenica razvodi, niti da je to njezina želja, a niti da je razvod u tijeku, a pogotovo mi nije poznato da je pokušavala spasiti brak i da nije uspjela. Ako se Nives i posvađala s mužem, kao što se mnogi parovi danas svađaju, to ne znači nužno da se odmah i razvode - tvrdi Strukar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 15:11