POPULARNA VODITELJICA

MAJČINSKI POČECI MARIJANE BATINIĆ 'Dok naša Ena spava, Matej i ja ne skidamo oka s nje'

Splićanka sa zagrebačkom adresom nedavno se udala za Mateja Pašalića, a beba se rodila u Petrovoj bolnici
 Facebook

Nakon više od mjesec dana provedenih u bolnici RTL-ova voditeljica Marijana Batinić napokon je stigla kući i provodi prve zajedničke dane sa svojom obitelji, suprugom Matejom Pašalićem i prije desetak dana rođenom kćerkicom Enom.

- Nije mi toliki šok jer imam mlađu sestru Karlu kojoj je 18 godina i brata Darka kojem je 12 godina, koje sam čuvala odmalena. Puno toga znam i briga o djetetu nije nešto što ću tek sada početi učiti.

Odsad je bez planova

Prva noć, kao i svim roditeljima, Mateju i meni bila je naravno besana. Ali Ena je prava spavalica pa za sada nemam puno posla oko nje - rekla je jučer prvi put o svojim majčinskim iskustvima 33-godišnja Splićanka, sretna što je napokon stigla kući, jer je u zagrebačkoj Klinici za ženske bolesti i porode, provela mjesec dana čuvajući trudnoću. Malu Enu rodila je u ponedjeljak 2. veljače carskim rezom i kaže da se sada, desetak dana od zahvata, osjeća odlično.

- Nemam nikakvih posljedica i samo mogu puno puno zahvaliti svima koji su se brinuli za mene, od doktora Hrvoja Vrčića koji me porodio, preko svih prekrasnih medicinskih sestara, spremačica, servirki u Petrovoj, do doktora Bačića iz Splita koji mi je vodio početak trudnoće. Sada naravno nemam nikakvih planova osim brige o našoj djevojčici, u pomoć mi je već stigla moja mama Vera, dok je druga baka, Matejova mama Vesna, sve pripremila za naš povratak kući - govori Batinić.

Počele slatke brige

Već je izašla i iz kuće jer malenu je trebalo prijaviti u općinu, ali naravno sada je sve podredila svojoj jedinici.

Iz bolnice je izašla u prošlu nedjelju, a osim supruga ispred Petrove dočekala ju je njezina prijateljica i vjenčana kuma Petra Nižetić. Prekjučer je na svom Facebook profilu postavila zajednički selfie izlaska uz komentar: “Nakon mjesec dana Petrove napokon se ide kući... I to s najmilijim paketićem ikad... A sada nespavanjeeeeeee i slatke brige.”

Na ime Ena splitska voditeljica i marketinški stručnjak odlučili su se u posljednji trenutak. U kombinaciji su imali tri imena, no na kraju su zaključili da će s odlukom pričekati dok se ne rodi.

U bijeloj vjenčanici

A pričekat će isto tako, otprilike do ljeta, i s velikom svadbenom feštom na kojoj će Batinić obući bijelu vjenčanicu kao, kako je to sama rekla, “splitska mlada”. Par se naime vjenčao u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici 10. siječnja. Odlučili su se na to praktički “preko noći”, učinili to u vrlo uskom krugu prijatelja jer su željeli da taj dan bude isključivo njihov.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 17:51