POPULARNA PJEVAČICA

MAJA ŠUPUT PAKIRA KOFERE ZA BRAZIL 'Ne bojim se zika virusa. Dečki iz benda odmah su mi rekli da će i komarci pobjeći od mene'

Pjevačica koja godinama slovi za najveću zabavljačicu na domaćoj sceni na ekskluzivnom će putovanju uživati u društvu tjelohranitelja, a tamo će je dočekati i fotograf brazilskog Voguea
 Neja Markicevic/EPH

Ekskluzivnom promocijom u Smaragdnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade Maja Šuput predstavila je svoj šesti studijski album “Showgirl”. Mađioničar, brazilske plesačice plus pošalice Ivana Šarića te naravno nastup uživo bili su djelić onoga što je Maja Šuput priredila kako bi najavila svoje novo izdanje pripremano gotovo četiri godine.

Brazilske plesačice bile su ujedno i najava za ono što očekuje zagrebačku pjevačicu koja je nedavno postala i zaštitno lice brenda Ipanema.

- Odmah se pakiram za Brazil, gdje ću u Rio de Janeiru snimiti spot za svoj novi singl “Ne lomi mi srce”. To je put koji smo pripremali čak dva mjeseca i ne znam kako bih ga organizirala, a još manje platila da nisam imala podršku sponzora - govori Maja Šuput.

U Brazilu je čeka sve spremno, od elitnog hotela u Rio de Janeiru do tjelohranitelja. Odradit će i fotosession s fotografom brazilskog Vougea, ali se i malo prepustiti hedonizmu pa bi za Maju Šuput to trebalo biti šest dana za pamćenje.

- Ne strahujem od zika virusa. Dečki iz benda odmah su mi rekli da će i komarci pobjeći od mene - odgovara uz smijeh. Izlazak “brazilske” pjesme i spota najavljen je za sredinu ožujka, a u međuvremenu Maja će se vratiti svojim gažama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:26