SVE TIGEROVE CURE

Ljubavnica: Prekinula sam s Tigerom. Saznala sam da me vara

Mislila je da je samo ona 'druga žena' u njegovom životu. A tada se suočila s tajnim SMS-ovima koje je slao dok je ležao s njom u krevetu, ispričala je uplakana plavuša u američkoj televizijskoj emisiji Today Show

Jedna od brojnih ljubavnica Tigera Woodsa priznala je jučer kako je prekinula vezu s Tigerom Woodsom nakon što se probudila ured noći i zatekla ga kako šalje poruku drugoj ljubavnici.

Cori Rist, 31-godišnja manekenka počela se sastajati s Tigerom nakon što ga je upoznala u manhattanskom klubu 2006. prošle godine. Slavnog ljubavnika predstavila je i svome sedmogodišnjem sinu jer je vjerovala pričama slavnog igrača golfa kako je njegov brak u krizi i samo je pitanje vremena kada će se okončati.

Mislila je da je samo ona 'druga žena' u njegovom životu sve dok se nije suočila s tajnim SMS-ovima koje je slao dok je ležao s njom u krevetu, ispričala je uplakana plavuša u američkoj televizijskoj emisiji Today Show.

'Znali su me probuditi zvukovi tipkanja poruka noću u hotelskoj sobi', pripovijeda Rist za koju se ispostavilo da je tek jedna od desetak žena koje se nalaze na Tigerovoj zavodničkoj listi koju je uspijevao zadržati u tajnosti sve donedavno. 'Ima nevjerojatnu sposobnost uvjeriti ljude oko sebe kako je pošten i dobar čovjek. Uspjela sam, međutim, shvatiti da ni neprestano laže. Ja nisam poput ostalih djevojaka, majka sam i želim pružiti svome sinu pravi primjer', rasplakala se uzrujana Cori usred televizijske emisije. Na pitanje kako se osjećala kada je shvatila da je samo jedna od mnogih, lijepa manekenka je odvratila: 'Bila sam duboko razočarana. Mislila sam da je naša veza nešto posebno. Nisam mogla shvatiti kako je uspio naći vremena za toliko ljubavnica.' Tigerovoj supruzi Elin uputila je najiskrenije isprike zbog boli koju je iskusila.

Tridesetrogodišnji serijski preljubnik pokušao je spasiti svoj petogodišnji brak, no nakon što je sinoć Theresa Rogers priznala kako je ona njegova jedanaesta i vjerojatno najstarija ljubavnica, čini se da priči nema kraja. Uzalud je najbogatijem i najboljem igraču golfa u povijesti povlačenje iz svih natjecanja kako bi pokušao održati obitelj koju je iznevjerio, dok nove ljubavnice iskaču iz Pandorine kutije Woodsovih nevjera. S četrdesetogodišnjom Theresom počeo se sastajati prije nego što je stupio u brak i nastavio je i dalje kontinuirano ljubovati. Ljubavnica s Floride angažirala je Gloriju Allred, odvjetnicu koja zastupa i Rachel Uchitel, prvu ljubavnicu koja je povezana s Woodsom.

Iz Pandorine kutije iskočila je jučer i Julie Postle, konobarica u noćnom klubu, koja se također obratila odvjetniku s privatnom tužbom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:51