ROMANSA U KAZALIŠTU

LJUBAVNI ČETVEROKUT Glumica Helena Milić ostavila dečka pa prohodala s poznatim redateljem

Nakon devet godina veze Helena Minić (35) prekinula je s glumcem Hrvojem Klobučarom, a njen novi dečko je redatelj Dalibor Matanić koji je iselio iz unajmljenog stana u centru Zagreba u kojem je živio s dugogodišnjom djevojkom Moranom
 Ranko Suvar / CROPIX

Rad na kazališnoj inačici slavnog filma Thelma &Louise, koja je svoju premijeru doživjela sredinom ovog svibnja, presudio je dvjema vezama s hrvatske glumačke scene. Nakon devet godina veze Helena Minić (35), koja u predstavi igra Thelmu, prekinula je s glumcem Hrvojem Klobučarom.

Razlog je navodno treća osoba, i to nitko drugi nego redatelj predstave Dalibor Matanić (39). Da stvar bude još malo kompliciranija, na predstavi je kao kostimografkinja radila i Matanićeva dugogodišnja djevojka Morana Cerovec.

No, sve to očito nije moglo spriječiti kemiju između Helene i Dalibora jer su oboje ubrzo nakon premijere prekinuli svoje dugogodišnje veze.

Minić je tada zahvalila Mataniću što je pomaknuo njezine glumačke i ljudske granice.

Pomaknulo se nešto i u Mataniću, jer je nedugo zatim iselio iz unajmljenog stana u centru Zagreba u kojem je živio s Moranom i njezinom kćerkom iz prvog braka. Helena je također iselila iz zajedničkog stana s Klobučarom, s kojim je živjela od prvog dana veze.

Na fotografiji: Press konferencija u INK Gradskom kazalištu Pula prije premijere predstave Thelma & Louise za koju tekst, dramaturgiju i režiju potpisuje Dalibor Matanić. U predstavi glume Helena Minić, Lana Gojak, Senka Bulić, Rade Orlović i Janko Popović Volarić. Foto: Goran Sebelić / CROPIX

Još je nedavno za njega govorila kako se savršeno nadopunjuju i funkcioniraju savšeno bez imalo ljubomore.

No, na nedavnoj premijeri Klobučarove predstave “Amerika” u Gavelli, nije se pojavila. Dalibor Matanić, s druge strane, za sebe kaže da je nemoguć u vezama te da svaka ljubav ima ograničeni rok trajanja, a kako će to ići između njega i Helene, ostaje tek za vidjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 20:50