NOGOMETAŠ I GLUMICA

LJUBAV U KRIZI Zbog prekretnica u karijerama neizvjestan nastavak romanse Nike i Zrinke

Glumica još nije odlučila hoće li igrati u HNK, a nogometaš ne zna vraća li se u London
 CROPIX

Ljubav glumice Zrinke Cvitešić i nogometnog reprezentativca Nike Kranjčara mogla bi biti osuđena na vezu na daljinu ako Niko iduće sezone ne zaigra za Queens Park Rangerse ili za - Dinamo Zagreb.

Hoće li ga trener Queens Park Rangersa Harry Redknapp, koji je nervozan zbog Nikinih ozljeda, ponovno posuditi iz kijevskog Dynama, znat će se otprilike za sedam dana. U međuvremenu, Niko Kranjčar trenira u Kijevu, u nelagodnom ozračju građanskog rata koji se događa nedaleko, na ukrajinskome istoku.

Buljanov poziv

Njegova nova odabranica također mora donijeti bitne odluke vezane za svoju profesionalnu budućnost. Zrinku Cvitešić nakon velikog uspjeha na londonskom West Endu - baš je i ljubav nje i Kranjčara mlađeg otkrivena kada je u Royal Opera Houseu primila nagrađu “Olivier” u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu za svoju izvedbu u predstavi “Once” - čeka nova uloga u matičnom zagrebačkom HNK gdje redatelj Ivica Buljan najesen planira postaviti Krležina “Vučjaka”. Iako podjela još nije službeno izvješena, uloga Eve koju je u TV seriji prema istoj drami tumačila legendarna Mira Furlan trebala bi navodno pripasti Zrinki, no ona se još nije definitivno izjasnila hoće li joj obaveze u inozemstvu dopustiti da nađe vremena za Miroslava Krležu i Zagreb.

Kad bi Zrinka Cvitešić zaigrala u Buljanovom “Vučjaku”, a Zdravko Mamić uzeo Niku Kranjčara , naš reprezentativac bio bi sa svojim najdražim curama u Zagrebu.

Harryjeva odluka

Naime, opcija Maksimir, o kojoj ovih dana spekuliraju sportski krugovi, dijelom bi okupila po svijetu razasutu obitelj Kranjčar: dok je otac Cico Kranjčar u Iranu, sestra Lana u Parizu, a mama Elvira putuje i drži obitelj na okupu, Niki je u Zagrebu bivša supruga Simona s trogodišnjom kćeri Loree s kojom je već nogometaš upoznao svoju Zrinku.

Po svemu sudeći, sudbini para Kranjčar - Cvitešić presudit će trener Queens Park Rangersa Harry Redknapp jer glumica vjerojatno čeka rasplet situacije oko angažmana “zaboravljenog genija”, kako su Niku Kranjčara ovih dana nazvali svjetski mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 11:17