PAPARAZZO ZASJEDA

LJUBAV ILI PRIJATELJSTVO? Srpski mediji: Severina ima novog dečka, snimljeni su kako se ljube?

Ekipa srpske TV emisije 'Paparaco lov' u Beogradu je, nakon što su je cijeli dan pratili, snimila Severinu u društvu muškarca srednjih godina, javljaju srpski portali.

Prema pisanju portala Alo.rs, nakon konferencije za medije održane povodom njenog skorašnjeg nastupa u Beogradu, u večernjim satima snimljena je kako odlazi na večeru s muškarcem starim između 35 i 40 godina. Pjevačica je s njim, navodno, uživala na privatnoj večeri u ugodnoj atmosferi, a po izlasku iz restorana par se zagrlio, piše portal Alo.rs.

Muškarac je Severinu otpratio do automobila gdje su se pozdravili uz, navodno, sočan poljubac. Na fotografiji s portala alo.rs vidi se kako se muškarac naginje prema Severini koja sjedi u automobilu, ali se ne vidi jasno je li ju poljubio u obraz ili su se, kako srpski portali tvrde 'sočno poljubili'.

Severinin menadžer Tomica Petrović potvrdio je da je Severina bila na večeri s izvjesnim muškarcem, ali tvrdi da je u pitanju samo blizak prijatelj.

- Bili smo na večeri sa Darkom Marjanovićem, Severininim starim prijateljem. On će surađivati s njom na koncertu u Areni. Tu smo bili prisutni još Raka Marić i ja, a kasnije je došla još jedna djevojka. Prisno su se pozdravili jer su stari prijatelji - zaključio je Petrović za alo.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 00:44