TV ZVIJEZDE

LIJEPE VODITELJICE OTKRILE SKIM ĆE BITI ZA BLAGDANE 'Svimaželimo da ih netko tih dana voli'

Voditeljice In Magazina Nove TV, Ana Stunić i Mia Kovačić, svake godine se posebno vesele Božićnim blagdanima. A i ove godine će te dane provesti u društvu obitelji, prijatelja i dragih osoba. Mia posebno voli prosinac jer slavlja u tom mjesecu počinju njezinim rođendanom.

- Svima želim da ih netko tih dana grli i voli. Da osjete toplinu i zajedništvo. Ovo vrijeme rezervirano je za moju obitelj i prijatelje - priča nam Mia. A i Ana blagdane provodi u miru, s obitelji i prijateljima.

- Volim grad u ovo doba godine kada je sve okićeno i lijepo. Nova godina, nadam se, bit će na nekom tulumu, ali ponoć ću dočekati s meni najbitnijom osobom - otkriva Ana. Dodaje kako posebno voli darivanja. I kupovati za druge. Posebice kad ‘pogodi’ dar i vidi sreću na licu te osobe.

- Ove godine sam se organizirala i većinu poklona nabavila na vrijeme. Najvažnije je da svi ‘mali’ ljudi koji me okružuju, nećakinje i bebe mojih prijateljica, budu zadovoljni darovima, a ostali će cijeniti i dašak slobodnog vremena - kaže voditeljica koja se za blagdane priprema uz kuhanje, glazbu, šetnju gradom, gledanjem filmova i umatanjem poklona.

- Ja poklanjam uglavnom sitnice i božićne ukrase. Bit je u druženju i zajedništvu - dodaje Mia. Za Novu godinu ona će vjerojatno u Beograd, prijateljici Idi Prester Peševski.

- Lollobrigida nastupa, pa će sigurno biti veselo. A i jedva čekam igranje s njezinim sinom Rokom koji je najveselija beba koju znam - otkriva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:43