SLAVNA MANEKENKA

LIJEPA ANĐELICA PROGOVORILA O TEŠKOJ BOLESTI 'Nisam znala reći 'ne', osjećala sam se osamljeno, doživjela živčani slom i htjela se ubiti'

Cara Delevigne bori se s teškom depresijom od rane adolescentske dobi

Čini se kako Cara Delevingne ima sve - karijeru, pamet, ljepotu, talent - no poznata manekenka i glumica u nedavnom je intervjuu priznala kako se borila s teškom depresijom od rane adolescentske dobi.

- Mislim da sam se previše forsirala i došla sam do točke kada sam doslovno doživjela živčani slom. Bila sam pomalo luda, potpuno suicidalna. Nisam htjela više živjeti. Osjećala sam se usamljeno. Bila sam svjesna da sam sretna što imam prekrasnu obitelj i prijatelje, no to mi više niej bilo važno. Željela sam da me svijet proguta - kazala je Cara u jednom intervjuu.

Nakon što je doživjela prvi uspjeh, Delevingne je shvatila da depresija neće sama od sebe otići.

- U našoj kulturi nam govore da smo lijepi ako smo mršavi, uspješni, slavni, ako se uklapamo, ako nas svi vole... i da ćemo onda biti sretni. No to nije posve točno - kazala je.

Delevingne je potom detaljno objasnila svoju borbu: antidepresivi i terapija, joga i učenje kako drugima reći 'ne' bili su dio njezinog oporavka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 06:42