O LEPOM BORI

LEPA BRENA OTVORILA DUŠU 'Nisam mogla suspregnuti suze, bilo mi je teško'

Pjevačica Lepa Brena ovog vikenda na Dan žena održat će koncert u Krnjaku kod Karlovca
Zagreb,260413.Klub Shamballa, Savska cesta.Koncert Lepe Brene u diskoteci Shamballa, klub Shamballa je koncertom Lepe Brene obiljezio petu godinu rada.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Šuvar / CROPIX

Pjevačica Lepa Brena ovog vikenda na Dan žena održat će koncert u Krnjaku kod Karlovca. Lepa Brena tim povodom nedavno je gostovala u emisiji 'Damin gambit' kod Elizabete Gojan gdje je otvorila svoju dušu.

Svojim gostovanjem na HRT-u izazvala je pravu pomutnju na Prisavlju, a kako je sama izjavila, nije mogla pretpostaviti da će se to uopće dogoditi.

'Nisam mogla pretpostaviti na kakve će reakcije naići moje gostovanje kod Elizabete Gojan. Euforija na koju sam naišla zaista me je ugodno iznenadila', rekla je otvoreno u intervjuu za Tportal.

Brena je komentirala i kako to da je Dan žena izabrala za svoj koncert te smatra li da je taj dan izgubio svoju magiju.

'Žene definitivno zaslužuju barem jedan dan u mjesecu, jer je novo društvo u tranziciji ženi nametnulo bezbroj novih uloga. A pritom žena ne smije pogriješiti ni na jednom polju. Mora biti uspješna na poslu, dobra supruga, vrsna domaćica, sjajna majka... Znači, bar jedan dan mjesečno zaslužujemo svoj dan ako mene pitate', bila je iskrena.

Nažalost, Lepa Brena je nedavno doživjela gubitak starog prijatelja, Lepog Bore s kojim je godinama surađivala.

'Na sahrani nisam mogla suspregnuti suze. Bilo mi je jako teško. Tu utjehe nije bilo, jer u jednom trenutku imate pred sobom čoveka koji je pun života, entuzijazma, a onda ga odjednom nema. Jako će mi nedostajati, jer je on nekako davao tu humorističnu notu našim zajedničkih koreografijama, proputovali smo nekoliko puta svijet zajedno. Nadam se da je moj Bora našao svoj mir, a mi koji smo ga poznavali, voljet ćemo ga, jer će živjeti u našim srcima', rekla je Brena za Tportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:29