OTVORENA OPCIJA

LEPA BRENA KOD KARLOVCA DOBIVA ULICU? Mještani Krnjaka uzbuđeni što će pjevačica nastupiti kod njih

Zagreb,260413.Klub Shamballa, Savska cesta.Koncert Lepe Brene u diskoteci Shamballa, klub Shamballa je koncertom Lepe Brene obiljezio petu godinu rada.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Šuvar / CROPIX

Lepa Brena u subotu na Dan žena nastupa u Krnjaku kod Karlovca. Većina stanovnika je oduševljena što će ovu zvijezdu moći slušati i u svom dvorištu.

Točnije, toliko su oduševljeni da razmišljaju o tome da imenuju ulicu po njoj, piše KAportal .

'Nama je svakako prioritet da odradimo koncert i da sve prođe u redu, a onda ćemo razgovarati, vidjeti kakvo mišljenje imaju mještani po tom pitanju', rekao je načelnik općine Nenad Mihajlović za KAportal .

Štoviše, mještani Krnjaka bez obzira bili oni doseljeni Hrvati ovog kordunskog mjesta ili domicilni Srbi uglavnom su oduševljeni što Lepa Brena dolazi.

'Kako ne bi bili, pa takve zvijezde ne dolaze ni u Karlovac, a kamoli Kranjak. Ovo je ruralna sredina i sad u njoj mještani imaju priliku uživo prisutvovati ovakvom događaju, da se malo provedu za 8. ožujka. Mnogi nisu u financijskoj mogućnosti otići ni do Zagreba, a sada mogu koncert pogledati ovdje', rekao je Mihajlović.

Iako su mnogi strahovali da bi moglo biti negodovanja branitelja zbog koncerta Lepe Brene, načelnik općine tvrdi da je situacija upravo suprotna te da su se navodno branitelji iz Karlovca ponudili da budu žaštitari na koncertu, ali o tome će još odlučiti organizatori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:38