PRAVA ZVIJEZDA

LEPA BRENA IZAZVALA KAOS NA HRT-u Pjevala s Elizabetom Gojan, ljudi je zaustavljali po hodnicima

Zagreb,260413.Klub Shamballa, Savska cesta.Koncert Lepe Brene u diskoteci Shamballa, klub Shamballa je koncertom Lepe Brene obiljezio petu godinu rada.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Šuvar / CROPIX

Urednica i voditeljica emisije 'Damin gambit' na HRT-u, Elizabeta Gojan pozvala je Lepu Brenu u emisiju.

Osim Brenine dugogodišnje karijere, povod je bio i njezina skorašnja turneja po Hrvatskoj koja počinje na Dan žena, 8. ožujka na stadionu u Krnjaku kod Karlovca.

Emisija će se emitirati 2. ožujka, a Elizabeta Gojan za Tportal je otkrila kako je Brena izazvala kaos svojom pojavom na HRT-u.

'Sam trenutak njezinog ulaska u zgradu televizije izazvao je neviđenu pomutnju. Vijest da nam je došla Lepa Brena proširila se u sekundi. Mnogi zaposlenici HRT-a izlazili su iz svojih soba, studija, ureda i željeli vidjeti Brenu uživo. Fotografirali su se s njom mobitelima, tražili autograme, trčali čak za njom po hodnicima kako bi je osobno upoznali. Gledajući sve što se događa, nisam mogla vjerovati kolika je njezina popularnost u Hrvatskoj, a i ja sam se prvi puta susrela s tako iskrenom euforijom mojih kolega. Uvjerena sam da će se o našoj nedjeljnoj emisiji pričati u cijeloj regiji, ne samo u Hrvatskoj', izjavila je Elizabeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:37